Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σκότωσε την 17 ετών κόρη του επειδή “είχε φίλο”…

No Comments Share:

Ο Χαρουν Γιλντίζ πήρε μαζί του την κόρη του και ενώ οδηγούσε, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Η Σειμα Γιλντίζ κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ο πατέρας της την πυροβόλησε δύο φορές με το πιστόλι του.

Ο 51ος ετών Χαρούν Γιλντιζ  στο Τσουμπουκ της Άγκυρας, όταν έμαθε πως η 17 ετών μαθήτρια λυκείου κόρη του, είχε φίλο την πυροβόλησε με το όπλο του και τη σκότωσε. Μετά από το περιστατικό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη χθες βραδινές ώρες. Ο Χαρουν Γιλντιζ- που εργάζεται πουλώντας μέλι.και πετμεζι και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, όταν έμαθε πως  η κόρη του έχει φίλο, λογομάχησε μαζί της στο σπίτι τους στην συνοικία Γιλντιρίμ.
Αργότερα πήρε την κόρη μαζί του και έφυγαν από το σπίτι. Με το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που διέθετε, την πήγε στην συνοικία Καργκιν. Εκεί στην άκρη του δρόμου σταμάτησε και άρχισε να λογομαχεί μαζί της. Η κοπέλα κατέβηκε από το αμάξι και προσπάθησε να φύγει. Αυτός όμως έβγαλε το πιστόλι που έφερε και την πυροβόλησε δύο φορές.
Οδηγοί που περνούσαν από το σημείο όταν είδαν ακίνητη την κοπέλα, κάλεσαν την αστυνομία και  ασθενοφόρο. Η ομάδα πρώτων βοηθειών που έφτασε, εντόπισε ότι η κοπέλα είχε ήδη πεθάνει. Το σώμα της Σειμα Γιλντίζ-μαθήτριας του τεχνικού και επαγγελματικού Λυκείου του Τσουμπουκ μεταφέρθηκε για νεκροψία στην Άγκυρα.

Μετά το περιστατικό ο Χαρούν Γιντιζ, μετέβη στην αστυνομία όπου και παραδόθηκε. Στην κατάθεση του είπε ότι σκότωσε την κόρη του ως αποτέλεσμα καβγά που είχε μαζί της όταν έμαθε πως εκείνη είχε φίλο.
…….

https://artigercek.com/haberler/17-yasindaki-kizini-erkek-arkadasi-var-diye-oldurdu

7/2/2020

Previous Article

Νέες τουρκικές στρατιωτικές ενισχύσεις προς την Συρία… Βίντεο

Next Article

Άρατε πύλας του στρατοπέδου για τον Χουσείν Ζεϊμπέκ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *