Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΑΓΑΛΜΑ….

0 σχόλια Share:

 

71 χρόνια μετά θέλουν να βάλουν παντελόνι στο άγαλμα

Προς αναζήτηση λύσης κινούνται κάποιοι που ενοχλούνται από το γυμνό άγαλμα του νέου που είναι δίπλα στο άγαλμα του Ατατούρκ που κατασκευάστηκε με δωρεές το 1947. Κάποιοι πρότειναν να φορέσουν σορτς στον νέο ενώ άλλοι να πάρουν τα μέτρα του και να του ράψουν παντελόνι

Το γλυπτό Ατατούρκ μαζί με τον γυμνό νέο που βρίσκεται στην λεωφόρο Μαλάγια Κανάλμπογιού, μεταξύ της λέσχης αξιωματικών και του πάρκου Ισμέτ Πασά, έκανε κάποιους να αισθανθούν ενόχληση από τον ¨γυμνό νέο¨.

Αυτοί λοιπόν που αισθάνονται ενόχληση επειδή το γλυπτό είναι γυμνό, 71 χρόνια μετά από την κατασκευή του αναζητούνε μια φόρμουλα. Ο Ναντίρ Γκουνατά-πρόεδρος Τουρκικής Εστίας Μαλάτιας πρότεινε ¨να του φορεθεί σορτ¨, ενώ ο ράφτης Μεχμέτ Αλή Γιαμάν δήλωσε πως είναι έτοιμος να πάρει τα μέτρα από τον νέο και να του ράψει ένα παντελόνι.

Το μνημείο αυτό που κατασκευάστηκε με δωρεές που συγκεντρώθηκαν δείχενι τον Ατατούρκ, τον νέο αθλητή και μεταξύ τους την τουρκική σημαία και συμβολίζει την πιο πολύτιμη κληρονομιά που άφησε στους νέους ο Ατατουρκ, την εθνική κυριαρχία.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1048217/71_yil_sonra_heykele_pantolon_dikmeye_kalktilar.html

7/8/2018

Previous Article

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id, ut quis velit, elit. felis