Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ…

1 Comment Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπίθεση από οπισθοδρομικούς στο λεωφορείο: Ακούμπησε το κεφάλι σου στον ώμο της !
Στο Κοτζάελι ζευγάρι φοιτητών δέχτηκαν επίθεση σε λεωφορείο επειδή  ¨ακούμπησες το κεφάλι σου στον ώμο της¨
Ένας οπισθοδρομικός επιτέθηκε σε φοιτητές στο λεωφορείο μέσα. Την ώρα που μέσα στο λεωφορείο ταξίδευαν οι φοιτητές Γιαγίζ Β. και Ροζερίν Α. , δέχτηκαν επίθεση διότι ¨Ο Γιαγίζ πλησίασε τον ώμο της Ροζερίν¨.

Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα Özgürkocaeli.com, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Η δευτεροετής φοιτήτρια νοσηλευτικής Ροζερίν Α. και ο Γιαγίζ Β. που φοιτά στην τάξη προετοιμασίας Μηχανικών Αυτοκινήτων, στις 21:25 ανέβηκαν από την στάση Γιαχγιά Καπτάν Νο 7 στο υπ.αρ. 41 BR 204 δημοτικό λεωφορείο, της Νο 13 γραμμής που πάει στο Ουμούττεπέ.

Όταν ο Γιαγίζ Β. ακούμπησε το κεφάλι του τον ώμο της Ροζερίν Α. , άτομο που καθόταν δύο θέσεις πίσω, πήγε και χτύπησε γροθιά στο πρόσωπο στην κοπέλα και της φώναξε ¨Έχω παιδί εδώ, συμμαζευτείτε πια¨.  Ακολούθως ο δράστης χτύπησε με κεφαλιά τον φίλο της κοπέλας και του έσπασε τα γυαλιά, ενώ του έσκισε και τα ρούχα.  Έγινε γνωστό πως και η γυναίκα του δράστη χτύπησε την νέα κοπέλα. Κατά την διάρκεια της επίθεσης κανένας άλλος δεν επενέβη.  Στο μεταξύ ο δράστης φώναξε στον οδηγό του λεωφορείου ¨Σταμάτα το όχημα. Θα τους σκοτώσω αυτούς¨, ενώ μετά ζήτησε και μαχαίρι από την σύζυγο του…

 ¨ΜΑΣ ΛΥΠΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ¨

Οι φοιτητές κάλεσαν την αστυνομία και ακολούθως το 112, μετά από τις επιτόπιες πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από όπου και πήραν τις ανάλογες ιατρικές βεβαιώσεις. Ακολούθως μετέβησαν στην εισαγγελία όπου και υπέβαλλαν μήνυση.

Η Ροζερίν ζήτησε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείο και δήλωσε : ¨Όλη την μέρα δουλεύαμε στο μάθημα, ήμασταν κουρασμένοι. Ο φίλος μου ακούμπησε το κεφάλι του τον ώμο μου. Χωρίς να καταλάβουμε τι συμβαίνει, υπέστημεν επίθεση. Μας λύπησε περισσότερο το γεγονός πως ο οδηγός και οι άλλοι επιβάτες, απλά παρακολουθούσαν σαν να έβλεπαν ταινία. ¨.

18/12/2017

Sendika62.org  

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΤΤΟΥΦ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Απλά στην Τουρκία βρισκονται Κάποιες εκατοντετίες πίσω. Το χάλι τους το μαύρο έχουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *