Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΓΙΑΤΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

No Comments Share:

Συγγενής ασθενούς κλώτσησε έγκυο γιατρό !

elazig_5

Γυναικολόγος γιατρός στο Ελάζιγκ που ήταν 7 μηνών έγκυος, εδάρη από συγγενή ασθενούς που την κλώτσησε και στην κοιλιά. Η γιατρός του υπέβαλε μήνυση. Εργαζόμενοι του νοσοκομείου συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά στο νοσοκομείο και κατήγγειλαν το περιστατικό ξυλοδαρμού της γιατρού.

Σύμφωνα με είδηση του DHA η Ζεϊνέπ Ντογάν Αρτάς-γυναικολόγος και έγκυος στον 7ο μήνα που υπηρετούσε στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο του Ελάζιγκ, εξέτασε χτες το βράδυ μια έγκυο κοπέλα. Ο άντρας της κοπέλας-Ερτάν Ασκούογλου φέρεται να ζήτησε από την γιατρό να κάνει εισαγωγή στην έγκυο γυναίκα του. Όταν η γιατρός του είπε πως αυτό δεν ήταν αναγκαίο, αυτός άρχισε να μαλώνει μαζί της και εκείνες τις στιγμές την κλώτσησε και στην κοιλιά. Ο οργισμένος συγγενής παρεμποδίστηκε από άλλους παρευρισκόμενους, ενώ η γιατρός Αρτάς υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Μετά από την υποβολή της μήνυσης ο Ασκούογλου συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ η Αρτάς νοσηλεύεται πια στο ίδιο νοσοκομείο.

………….

Ο Γ.Γ. των εργαζομένων στ νοσοκομείο του Ελάζιγγκ Δρ. Ταρκάν Οζντεμίρ, ανέφερε πως πρόκειται για ένα άκρως θλιβερό περιστατικό και πρόσθεσε : ¨ Υπήρξε ένα απαράδεκτο από πλευράς ανθρωπιάς περιστατικό που πρέπει να καταδικαστεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από κάθε κομμάτι της κοινωνίας. Χτες γιατρός μας που ήταν έγκυος προσβλήθηκε κι βρίστηκε από άτομο που δεν τον είχε ξαναδεί και δεν ήξερε καν το όνομα του, ο οποίος έφτασε να την κλωτσήσει στην κοιλιά. Πρόκειται για μια κλωτσιά που ταυτόχρονά δόθηκε και στο μωρό που ακόμη δεν ήξερε αυτό τον κόσμο, που δεν ήξερε πως υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι.

Πρόκειται για μια κλωτσιά ενάντια όχι μόνο στην μητέρα και το παιδί της αλλά για μια κλωτσιά ενάντια στην ανθρωπιά μας, στις ηθικές μας αξίες και στην ασφάλεια μας¨.

………………

Haber.sol.org 21/11/2013

Previous Article

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Next Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ¨ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *