Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ…

No Comments Share:

Άναψε τσιγάρο και παρακολουθούσε τον βιασμό της γυναίκας του 

Η μητέρα ενός παιδιού 25 ετών X.B. πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαναγί της Αττάλειας και υπέβαλλε μήνυση, λέγοντας πως ο πρώην άντρας της και ένας φίλος του την απήγαγαν, την βίασαν και την απείλησαν με θάνατο. Η Χ.Β. δήλωσε πως ¨Με βίασε ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού μου. Μάλιστα άναψε τσιγάρο και έβλεπε τον φίλο του να με βιάζει¨.

Η 25χρονη καθαρίστρια σπιτιών Χ.Β. υπέβαλε μήνυση ισχυριζόμενη πως ο Ι.Κ.(31) από τον οποίο χώρισε πριν από 5 χρόνια και ο φίλος του ο Ν.Κ. την βίασαν. Η Χ,Β. μετά από την κατάθεση της και την εξέταση της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μεσογείου, της παρασχέθηκε προστασία, ενώ βγήκε ένταλμα σύλληψης για τους δράστες.

ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η γυναίκα περιέγραψε πως το περιστατικό συνέβη την νύχτα της 29/4 και ότι όλα άρχισαν όταν της τηλεφώνησε ο πρώην σύζυγος της : ¨Μου είπε στις 14.00 πως η κόρη μου είναι άρρωστη. Και εγώ για να την δω πήγα σε ένα εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης. Εκείνη την στιγμή ήρθε από πίσω μου ένα μινιμπάς στο οποίο με ανέβασαν δια της βίας.

Η νέα γυναίκα είπε πως είδε μέσα στο μινιμπάς τον πρώην σύζυγο της και ότι ¨Μέχρι να βγούμε από το κέντρο της πόλης μου έκλειναν το στόμα για να μην φωνάξω. Αργότερα πάρκαραν το μινιμπάς σε ένα έρημο μέρος στο Μαζινταγί. Τότε ο πρώην σύζυγος μου θέλησε να μου βγάλει τα ρούχα μου. Όταν αντιστάθηκα με χαστούκισε και μου είπε ¨Θα σου μαυρίσω την ζωή¨. Τότε ήρθε και ο φίλος του και μου έπιασε τα χέρια»

Η Χ.Β. ανέφερε πως πρώτα την βίασε ο πρώτος της σύζυγος και συνέχισε λέγοντας : ¨ Όταν ο πρώην μου σύζυγος τελείωσε την δουλειά του, γύρισε στον φίλο του και του έκανε νόημα «η σειρά σου». Μετά από αυτό ο Ν.Κ. με βίασε μπροστά στα μάτια του πατέρα του παιδιού μου. Ο πρώην μου, άναψε τσιγάρο και όρθιος παρατηρούσε. Στο μεταξύ ο Ν,Κ. μου είπε «Με όλους πας με την θέληση σου. Ε πολύ είναι ου πήγες και με εμάς ; Ο ένας είναι ο πρώην σου και ο άλλος ο φίλος του, τι έγινε πια ;» . Εκείνη την στιγμή σοκαρίστηκα¨.

………………….

Εφ. Χουριέτ 1/5/2013

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ

Next Article

¨ΑΚΟΜΗ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *