Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ…

No Comments Share:

Η μαύρη είδηση ήρθε από το ποτάμι Μπάτμαν

Αποκαλύφθηκε πως η 15χρονη X.N. η οποία βρέθηκε δολοφονημένη από πνιγμό στο ποτάμι Μπάτμαν την περασμένη εβδομάδα, ήταν έγκυος από τον βιασμό που είχε υποστεί από δύο ξαδέρφια της, ενώ δολοφονήθηκε για λόγους τιμής με απόφαση από οικογενειακό συμβούλιο. Τα δύο ξαδέρφια που την βίασαν αναζητούνται ενώ προφυλακίστηκαν ο παππούς και δύο θείοι του θανόντος κοριτσιού.

Στις 17 Δεκεμβρίου βρέθηκε στον ποταμό Μπάτμαν το πτώμα μιας νέας κοπέλας. Μετά από την ανεύρεση του πτώματος στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει η εισαγγελία του Μπάτμαν, αστυνομικοί από το Μπάτμαν και από το Ντιγιαρμπακίρ συνέστησαν κοινές ομάδες και άρχισαν τις εργασίες τους. Από την εργασία τους προέκυψε πως η 15χρονη ήταν έγκυος 4 μηνών. 

ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Μονάδες της υποδιεύθυνσης ανθρωποκτονιών του Ντιγιαρμπακίρ πήραν καταθέσεις από όλους τους συγγενείς της Χ. Ν. Διαπιστώθηκε πως το κορίτσι δεν είχε πάει καθόλου σχολείο, πως πριν από δύο χρόνια την υποχρέωσαν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, και ότι λόγω ασυμφωνίας με τον σύζυγο, η νέα κοπέλα είχε επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της.

Όταν η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της υπέστη βιασμό από τα ξαδέρφια της, τον Σ.Ν και τον Ο.Ν. Η νέα κοπέλα από τον φόβο της δεν είπε τίποτε σε κανέναν για τον βιασμό, αλλά μετά από κάποιο διάστημα, όταν μεγάλωσε η κοιλιά της, αποκαλύφθηκε πως ήταν έγκυος. Τότε συνεστήθη οικογενειακό συμβούλιο, το οποίο ανέκρινε την Χ.Ν.

Η Χ.Ν. της οποίας ο πατέρας πέθανε πριν από χρόνια, αντικρίζοντας στο οικογενειακό συμβούλιο τους θείους της, κλαίγοντας τους είπε : ¨ Οι γιοί σας με βίασαν. Για αυτό το λόγο είμαι έγκυος. Δεν ξέρω καν τίνος είναι το παιδί.¨ Τα δύο ξαδέρφια που την βίασαν μόλις άκουσαν πως συνεστήθη οικογενειακό συμβούλιο, εξαφανίστηκαν και έκτοτε αγνοούνται.

Το οικογενειακό συμβούλιο είπε στην Χ.Ν ¨Άντε ετοιμάσου, θα σε πάμε αλλού¨ και έτσι την πήραν από το σπίτι και βγήκαν στο δρόμο. Την πήγαν στο ποτάμι Μπάτμαν, όπου και βρέθηκε αργότερα το πτώμα της.

Η αστυνομία με την εργασία της, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του εγκλήματος και συνέλαβε 7 άτομα. Εξ αυτών μετά από την μεταφορά τους στο δικαστήριο, προφυλακίστηκαν ο παππούς και 2 θείοι της Χ.Ν. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι προσπάθειες της αστυνομίας για την σύλληψη των εξαδέλφων της Χ.Ν. που την βίασαν.

Κατά την νεκροψία που έγινε δεν βρέθηκε οποιοδήποτε ίχνος χτυπήματος στο σώμα της Χ.Ν. Με τεστ DNA θα εντοπιστεί και ποιος την βίασε. Στο μεταξύ η σωρός της κοπέλας παραμένει ακόμη στο νεκροτομείο, καθώς οι συγγενείς της ακόμη δεν ζήτησαν το σώμα της.

Εφ. Χουριέτ 25/12/2012

Previous Article

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ

Next Article

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *