Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απαγορευμένη σχέση… Απαγωγή… Βασανιστήρια…Βιασμός…

0 σχόλια Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορευμένη σχέση… Απαγωγή… Βασανιστήρια…Βιασμός…

Ο 34 ετών κάτοικος του Χατάι Φ.Α.  κατήγγειλε πως υπέστη βιασμό από τον Μ.Ν. –σύζυγο της Ε.Ν. με την οποία ο ίδιος είχε γνωριστεί μέσω FΒ και είχε σχέση μαζί της για ένα χρόνο. Ο άνθρωπος κατήγγειλε πως μετά από τον βιασμό του έβαλαν γυναικεία εσώρουχα , τον φωτογράφισαν και μετά του έκλεψαν το τηλέφωνο και τα χρήματα του.

Ο ανύπαντρος Φ.Α. (34)  διαμέσου FB γνωρίστηκε με την έγγαμη Ε.Ν. Μαζί της συναντήθηκε σε διάφορα σημεία μέσα σε ένα χρόνο. Ακολούθως χώρισαν αλλά μετά από 4 έτη άρχισαν πάλι να αλληλογραφούν διαδικτυακά. Όταν μετά από πρόσκληση της Ε.Ν πήγε σο Γκαζιάντεπ σε μια διεύθυνση που του είχε πει εκείνη, ήρθε αντιμέτωπος με τον σύζυγο της και δύο φίλους του που με την απειλή όπλου τον απήγαγαν και τον πήγαν σε μια ερημική τοποθεσία. Εκεί όπως αναφέρει ο Φ.Α. τον βίασε ο σύζυγος της γυναίκας ο Μ.Ν. Ακολούθως του έβαλαν γυναικεία εσώρουχα, τον φωτογράφισαν και του έκλεψαν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος ο Φ.Α. περιέγραψε ως εξής αυτά που του συνέβησαν : Για ένα χρόνο είχα σχέση με μια γυναίκα που ήταν παντρεμένη στο Γκαζιάντεπ. Μετά από ένα έτος χωρίσαμε και δεν συναντηθήκαμε ξανά. Μείναμε χώρια τρία έτη και μετά αρχίσαμε πάλι να ανταλλάσουμε μηνύματα μέσω των σόσιαλ μίντια. Αυτή τη φορά μου είπε να πάω στο Γκαζιάντεπ να την συναντήσω. Μου έδωσε μια διεύθυνση να πάω. Πήγα και τότε μου είπε πως με περίμενε αλλού. Πήγα εκεί που είπε, ήρθε δίπλα μου και μου ζήτησε να την ακολουθήσω. Εγώ την ακολούθησα και αυτή με οδήγησε σε ένα αδιέξοδο. Τότε μόλις μπήκα εκεί ήρθαν δίπλα μου δύο άτομα που με απειλή μαχαιριού και όπλου με ανέβασαν σε ένα αυτοκίνητο. Εκεί ήταν και ο Ε.Ν. Με πήγαν σε ένα έρημο σημείο. Εκεί ο σύζυγος της γυναίκας με βίασε. Και μάλιστα την ώρα που το έκαμνε οι άλλοι βιντεοσκοπούσαν. Ακολούθως μου έβαλαν γυναικεία εσώρουχα, με φωτογράφισαν και ανάρτησαν τις φωτογραφίες στο λογαριασμό μου στα σόσιαλ μίντια. Απείλησαν πως θα με κάνουν ρεζίλι και μου πήραν με το ζόρι το κινητό μου και τα χρήματα που είχα¨

Μετά από το περιστατικό ο Φ.Α ανέφερε πως γύρισε στην Ισκεντερούν και ότι από την ντροπή του δεν μπορούσε να κοιτάξει στο πρόσωπο τους ανθρώπους. Ο Φ.Α. είπε πως αυτά που του συνέβησαν τα περιέγραψε στην αδερφή του και σε δύο φίλους του, ενώ υπέβαλλε μήνυση στην εισαγγελία ζητώντας την τιμωρία της Ε.Ν., του Μ.Ν και των δύο φίλων του που δεν ήξερε τα ονόματα τους.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/889152/Yasak_iliski…_Alikoyma…_iskence…_Tecavuz….html

19/12/2017

Σχ: Εχουμε ακούσει μαχαιρώματα, σκοτωμούς κ.α.από τους απατημένυς συζύγους. Αλλά βιασμό πρώτη φορά ακούμε !

Previous Article

14 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ¨ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *