Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ !

No Comments Share:

Καθηγήτρια θρησκευτικών : Σε μαθήτρια που δεν έχει καλυμμένο το κεφάλι της, επιτρέπεται ο βιασμός !

RESIMID_15558200

Mετά από το περιστατικό στο λύκειο Κεπέζ της Αττάλειας, όπου η υποδιευθύντρια Φιλίζ Γ. συνέστησε ¨ομάδα παρενόχλησης¨ από αγόρια για να σταματήσουν οι μαθήτριες του σχολείου να φοράνε κοντές φούστες, εμφανίστηκε τώρα καθηγήτρια θρησκευτικών στην Τοκάτη που υποστήριξε πως επιτρέπεται ο βιασμός των μαθητριών που δεν έχουν καλυμμένο το κεφάλι τους.

Γονείς μαθητών από το γυμνάσιο Χαλίλ Ριφάτ Πασά στην Τοκάτη, κατήγγειλαν πως η καθηγήτρια Θρησκευτικών Λ.Γ. απευθυνόμενη σε μαθήτριες είπε πως ¨Μια και δεν καλύπτετε το κεφάλι σας , τότε επιτρέπεται να σας βιάσουν και να σας κάνουν κακό. Θα καλύπτετε το κεφάλι σας, εάν είστε ξεσκέπαστες φυσικά θα σας βιάσουν, αυτό σας πρέπει¨.

Ο διευθυντής του σχολείου Μαχμούτ Ντεμιρμπάγ δήλωσε πως ¨Συζητήσαμε το περιστατικό με τους γονείς, ενώ η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη¨.

…………..
Η καθηγήτρια απευθυνόμενη στις μαθήτριες που μετείχαν στην διαμαρτυρία για την δολοφονηθείσα στην Ταρσό Οζγκετζάν Ασλάν (σχ. μεταφρ : κοπέλα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από οδηγό μινιμπάς) τους είπε : ¨Πήγατε τρέχοντας στην διαμαρτυρία. Προσευχηθήκατε όμως για αυτήν που είναι στο χώμα ; Και εσείς θα πάθετε τα ίδια¨.

……………..
Εφ. Ταράφ 11/3/2015

Previous Article

AXMET O ΣΠΑΤΑΛΟΣ !

Next Article

MIA ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *