Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΙΑΣΕ¨

0 σχόλια Share:

Εφ. Ραντικάλ 22-9-2011

Αναίσχυντος βιαστής : Στην πραγματικότητα αυτή με βίασε

Οι 4 κατηγορούμενοι που δικάζονται με την κατηγορία ότι πήραν στο αυτοκίνητο τους την 33χρονη παντρεμένη γυναίκα που έκανε οτοστόπ στην Σαμψούντα, την μετέφεραν σε δάσος και την βίασαν, αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ο εκ των κατηγορουμένων Χασάν Κ. ισχυρίστηκε πως η νέα γυναίκα ήρθε σε επαφή με την θέληση της και εξέπληξε λέγοντας πως ¨Στην πραγματικότητα αυτή με βίασε. Θα υποβάλλω μήνυση. Αυτή ήρθε από πάνω μου¨. Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2009 όταν η παντρεμένη Κ.Ο. μαζί με τον συγγενή της τον Σ.Γ. (16) πήγαν επίσκεψη σε θείους της στο χωριό Κεστανέ Πινάρ

Στην επιστροφή η Κ.Ο. και ο συγγενής της θέλησαν να κάνουν οτοστόπ. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά τους. Τότε η Κ.Ο και ο Σ. Γ. ανέβηκαν στο αυτοκίνητο αυτό όπου βρισκόταν ο Χασάν Κ. (32), ο Τολγκά Τ.(22), ο Ο.Κ. (17) και ο Γιαλτσίν Κ. Μετά από λίγο τα τέσσερα άτομα κατέβασαν από το αμάξι και έδειραν τον Σ.Γ., ενώ μετέφεραν την νέα γυναίκα σε δασική περιοχή. Εκεί τα 4 άτομα την βίασαν.

Μετά πήραν το κινητό της τηλέφωνο και την άφησαν στο κέντρο της πόλης. Μετά την καταγγελία τα 4 άτομα συνελήφθησαν και κρατήθηκαν. Στο 2ο Κακουργιοδικείο όπου δικάζονται οι Χασάν Κ. ο Τολγκά Τ., ο Ο.Κ. (17) και ο Γιαλτσίν Κ για ¨παρακράτηση, βιασμό και απαγωγή¨ αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 40 ετών, και ζήτησαν την απελευθέρωση τους λέγοντας πως εισήλθαν σε επαφή έχοντας δώσει χρήματα. Εκ των κατηγορουμένων ο Χασάν Κ. ισχυρίστηκε πως πρόκειται για συκοφαντία και ότι ¨Στην κατάθεση της ισχυρίστηκε πως την βίασα. Μα αυτή ήταν από πάνω μου. Στην πραγματικότητα αυτή με βίασε. Θα υποβάλλω μήνυση.¨ Η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΧΑΜΠΙΠΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Next Article

O ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *