Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑ¨

No Comments Share:

Απίστευτη δικαιολογία από τον βιαστή : Νόμισα πως ήταν ιερόδουλη

Ο 37χρονος οδηγός TIR Μεχμέτ Γ. συνελήφθη με την κατηγορία πως βίασε την 18 ετών και με διανοητική στέρηση Φ.Κ. που είχε κάνει οτοστόπ. Ο ύποπτος στην κατάθεση του είπε : Νόμισα πως ήταν ιερόδουλη.

Το περιστατικό έγινε πριν από 11 μέρες στην πόλη Τσανίκ. Φαίνεται πως η διανοητικά προβληματική Φ.Κ. έφυγε από το σπίτι της. Η οικογένεια της πήγε και ενημέρωσε την αστυνομία πως η κόρη τους αγνοείται. Το ίδιο βράδυ η κοπέλα κάνοντας οτοστόπ στην συνοικία δημοτικών σπιτιών που πάει προς Άγκυρα, ανέβηκε στο φορτηγό TIR που οδηγούσε ο Μεχμέτ Γ. Ο οδηγός του TIR θέλησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Με βάση αυτά που λέει ο Μεχμέτ Γ. όταν έφτασαν στην περιοχή Μερζιφόν της Αμασιας πάρκαρε το φορτηγό, την βίασε και αφού της έβαλε κάποια χρήματα στην τσέπη της την κατέβασε από το όχημα και συνέχισε τον δρόμο του.

Η Φ.Κ. πήγε στην αστυνομία της Μερζιφόν όπου ανέφερε πως ¨Αφού έφυγα από το σπίτι, έκανα οτοστόπ σε ένα TIR για να πάω σε συγγενείς μου στην Άγκυρα. Ο οδηγός του TIR αφού με πήρε, λίγο αργότερα προσπάθησε να με φιλήσει. Όμως δεν του το επέτρεψα. Αργότερα πάρκαρε το TIR και με βίασε¨. Μετά την κατάθεση της η Φ.Κ. παραδόθηκε στην οικογένεια της. Μετά την καταγγελία της η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τον Μεχμέτ Γ. Χτες ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Σαμψούντας συνέλαβαν στην Σαμψούντα τον οδηγό του TIR. Αυτός στην κατάθεση του είπε : Με σταμάτησε κουνώντας χέρια. Την πήρα στο TIR. Αργότερα νομίζοντας πως είναι ιερόδουλη ήρθα σε επαφή. Και αφού της έβαλα κάποια χρήματα στην τσέπη την κατέβασα στην Μερζιφόν. Δεν κατάλαβα πως ήταν διανοητικά στερημένη¨. Ο Μεχμέτ Γ. μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην αστυνομία θα παραδοθεί στην αστυνομική διεύθυνση της Μερζιφόν.

 Εφ. Ραντικάλ 14-11-2011

Previous Article

NOMOI ΧΑΜΜΟΥΡΑΜΠΙ

Next Article

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ SUPER COBRA ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *