Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ

0 σχόλια Share:

Εφ. Ταράφ 23-6-2011

Ταχύτατο πρόστιμο στην εφημερίδα Ταράφ

Μια από τις εξαιρέσεις στην οποία η δικαιοσύνη δούλεψε γρήγορα ήταν η περίπτωση της αγωγής σε βάρος της εφημερίδας Ταράφ.

 Περατώθηκε χτες η αγωγή που είχε υποβάλλει σε βάρος της εφημερίδας Ταράφ ο Αλή Σουάτ Ερτοσούν μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων, για ρεπορτάζ με τον τέως εισαγγελέα των φυλακών Μπαϊράμπασα που είχε δημοσιευτεί το 2008 σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση ¨Επιστροφή στη ζωή¨ , και στην οποίαν είχαν χάσει τη ζωή τους 35 άτομα.

 

Ο Ερτοσούν είχε υποβάλλει αγωγή 15 χιλιάδων λιρών για ψευδείς ισχυρισμούς σε βάρος του, και το δικαστήριο καταδίκασε την Ταράφ σε πρόστιμο 6.000 ευρώ. Συνεχίζονται επίσης οι δίκες που αφορούνε τις αγωγές που έχει υποβάλλει ο Ερτοσούν στην Ταράφ για άλλες δημοσιεύσεις. Ο Ερτοσούν στις αγωγές που έχει υποβάλλει συνολικά στην Ταράφ ζητά συνολικά 275.000 λίρες.

 

Σχόλιο : Ανώτατος εν ενεργεία δικαστικός να υποβάλλει αμέτρητες αγωγές οι οποίες κρίνονται από τους …. υφισταμένους του ! Αλλά βέβαια σε μια χώρα που πρώτος ο πρωθυπουργός ασκεί αυτό το σπορ, τι να περιμένεις ;

 

Previous Article

ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ASELSAN

Next Article

ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ… ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *