Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ….

No Comments Share:

Ο ιμάμης βίασε την αδερφή του !

sd_2882

Ο 28 ετών ιμάμης Α.Β. κάτοικος χωριού του νομού Καρς και ο 25 ετών αδερφός του Μ.Β. συνελήφθησαν με την κατηγορία πως βίασαν την 21 ετών Χ.Β. αδερφή τους- κάτοικο της κωμόπολης Γιακουτίλε. Δύο ακόμη άτομα στάλθηκαν στην φυλακή μαζί τους, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με την κοπέλα έναντι χρημάτων που έδωσαν στα αδέρφια.

Η Χ.Β. προσέφυγε στην αστυνομία υποστηρίζοντας πως τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της την βίαζαν. Η Χ. Β. ανέφερε πως έχασε την μητέρα της πριν από 7 χρόνια, τον πατέρα πριν από 1 χρόνο, και ότι ο Μ.Β. με τον οποίο ζει στο ίδιο σπίτι την βίασε την περασμένη Παρασκευή. Η Χ. Β. είπε επίσης πως ο μεγαλύτερος αδερφός της ο Α.Β. που είναι ιμάμης-μέλος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, παλιότερα την βίασε επανειλημμένα : ¨ Το πρώτο περιστατικό του βιασμού το είχα περιγράψει στην αδερφή μου την Ρ. αλλά μου είπε να ην το πώς σε κανένα γιατί ο αδερφός μου θα έχανε την θέση του. Από τον βιασμό του αδερφού μου έμεινα έγκυος, και έκανα έκτρωση στην Άγκυρα. Αργότερα με βίασε και ο άλλος αδερφός μου ο Μ.Β. Επίσης υπέστην βιασμό από τους Ν.Τ. και Ε.Π. ¨

Μετά από την μήνυση συνελήφθη με απόφαση του 2ου Πρωτοδικείου ο ιμάμης Α.Β. , ο οποίος ανέφερε πως εδώ και δύο χρόνια ζει χώρια από την γυναίκα του και έκανε αυτή την πράξη λόγω της επαγγελματικής πίεσης που δεχόταν. Ο Α.Β. στην κατάθεση του στο δικαστήριο και στην αστυνομία παραδέχτηκε τις κατηγορίες.

………..

Gazetevatan 20/11/2013

Σχ : Δηλαδή επειδή είχε επαγγελματική πίεση βίασε και μετά ¨πούλησε¨ σεξουαλικά την αδερφή του ;…..

Previous Article

¨ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ¨ !

Next Article

ΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ–ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *