Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΓΚΟ ΑΔΑΝΩΝ

No Comments Share:

Σπίλωση μοιχείας στο φεστιβάλ ταγκό

tango_festivaline_boykot_cagrisi_zinanin_ayakta_muzikle_yapilan_sekli_see_more_at_httpwwwmedyatavacomhabertango_festivaline_boykot_cagrisi_zinanin_ayakta_muzikle_yapilan_sekli_114754sthashubuludcrdpuf_h109114

Στα Άδανα έγινε προσπάθεια να εμποδιστεί το φεστιβάλ ταγκό με την δικαιολογία πως διαδίδει την ανηθικότητα

Το διεθνές φεστιβάλ ταγκό που οργανώνεται φέτος για Τρίτη φορά στα Άδανα, ανακηρύχθηκε από την ¨Πλατφόρμα Καλής Συμπεριφοράς Αδάνων¨ ως ¨φεστιβάλ μοιχείας¨. Η πλατφόρμα αυτή που οργανώθηκε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και είναι άγνωστο από ποιους απαρτίζεται, στην τελευταία –γεμάτη προσβολές- ανακοίνωση που δημοσίευσε, ζητά ξεκάθαρα από τον κόσμο να παρεμποδίσει την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Γίνεται επίσης έκκληση προς τον δήμο Αδάνων και τον ASKI να ανακαλέσουν την στήριξη τους.

Η πλατφόρμα αυτή δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με το φεστιβάλ που άρχισε στις 23/10 και τελειώνει σήμερα.

Στην ανακοίνωση που αρχίζει με την φράση ¨Να φοβάσαι τον Αλλάχ ! Μην επιτρέπεις την ανοιχτή αμαρτία και μοιχεία ¨, αναφέρεται πως ¨Η διενέργεια ενός φεστιβάλ στο οποίο συνοδεία μουσικής, διασφαλίζεται η επί σκηνής  σωματική προσέγγιση/κόλλημα αντρών-γυναικών είναι κάτι που δεν μπορεί να έχει θέση ούτε στην θρησκεία μας ούτε στην εθνική μας κουλτούρα. Το φετινό φεστιβάλ ταγκό που στοχεύει στο να καταστεί διεθνές, πρέπει να ακυρωθεί. Το φεστιβάλ αυτό θα είναι ξεκάθαρα αμαρτία, παρανομία και μοιχεία. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτός ο ερωτικός χορός που αποτελεί ένα είδος μοιχείας που γίνεται στα όρθια και με μουσική, αλλά αυτού του είδους οι ασχήμιες δεν πρέπει να υπάρχουν μέσα στην κοινωνία.

Εφ. Τζουμχουριέτ 25/10/2014

Previous Article

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΑ ΛΟΓΙΑ-ΣΑΝ ΧΟΡΟΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ….

Next Article

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *