Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜ

0 σχόλια Share:

Συνελήφθησαν στο Ταξίμ 20 άτομα για σεξουαλική παρενόχληση

Οι δυνάμεις ασφαλείας που είχαν πάρει αυξημένα μέτρα ενάντια στα περιστατικά κλοπής και σεξουαλικής παρενόχλησης στο κέντρο του γλεντιού της πρωτοχρονιάς-την πλατεία Ταξίμ, συνέλαβαν 20 άτομα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ομάδα τουριστών που είχε έρθει στην πλατεία Ταξίμ και στην λεωφόρο του Ιστικλάλ (Πέρα) άρχισε να τραγουδά περπατώντας. Η ομάδα αυτή που άρχισε και να χορεύει έγινε πολυπληθής. Πολίτες που περνούσαν από την πλατεία Ταξίμ κει τους έβλεπαν και μετείχαν.

Λόγω του πλήθους δυνάμεις ασφαλείας άρχισαν να είναι γύρω από το πλήθος και να παρατηρούνε. Συνέλαβαν τον 28χρονο Ν.Α. μετά από ισχυρισμό τουρίστριας πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο συλληφθείς Ν. Α. μεταφέρθηκε στα κεντρικά της αστυνομίας.

Μετά από αυτό το πρώτο περιστατικό παρενόχλησης στη νύχτα, οι δυνάμεις ασφαλείας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αποτρέψουν τα περιστατικά παρενόχλησης. Έτσι οι δυνάμεις ασφαλείας βλέποντας γυναίκες με μίνι φούστες τις ακολουθούσαν, και έτσι συνέλαβαν 20 άτομα που τέλεσαν ή επιχείρησαν να κάνουν σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα μια γυναίκα πήγε στο Α.Τ. του Μπέιογλου και υπέβαλε σχετική μήνυση

Εφ. Ραντικάλ 1-1-2012

Previous Article

ΣYNEXIZEI KANONIKA ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ F-35

Next Article

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΝΤΑΤΖΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleifend velit, non fringilla diam adipiscing neque. quis Sed odio luctus