Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

Ομάδες οπαδών της Φενέρμπαξέ και της Μπεσίκτας βάδισαν προς το Ταξίμ

Συνεχίζεται αυξανόμενη καθημερινά η στήριξη στην αντίσταση του πάρκου Γκεζί από τους οπαδούς. Σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν οι οπαδοί της Φενέρμπαξέ και της Μπεσίκτας καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε στήριξη της αντίστασης στο πάρκο Γκεζί. Οι οπαδοί της Φενέρμπαξέ συγκεντρώθηκαν στις 17.00 στο Καντίκοϊ και με μηχανές πέρασαν από το Καμπατάς και από εκεί βάδισαν προς την πλατεία Ταξίμ. Οι οπαδοί της Μπεσίκτας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία στην πλατεία Κιογιτζί και με επικεφαλής την ομάδα Τσαρσί βάδισαν προς το Ταξίμ.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΑΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

21:30 Πλατεία Ταξίμ

Δεκάδες οπαδοί βγήκαν στην οροφή του ΑΚΜ και την ίδια στιγμή με τους οπαδούς στην πλατεία άναψαν δάδες. Αυτή τη στιγμή στην πλατεία Ταξίμ, οπαδοί της Μπεσίκτας, της Φενέρμπαξέ και της Γαλατάσεράι γλεντάνε και κραυγάζουνε μαζί.

ΟΙ οπαδοί εισήλθαν στην πλατεία Ταξίμ με το σύνθημα ¨Παντού Ταξίμ, παντού αντίσταση¨, ενώ φάνηκε πως τους συνόδευε ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Οπαδοί της Μπεσίκτας που βγήκαν στην οροφή του ΑΚΜ, κρέμασαν πανό μεγάλου μεγέθους με τον Μεχμέτ Ισικλάρ-εις εκ των ιδρυτών της Τσαρσί, που πέθανε το 2007.

………………….

 Εφ. Χουριέτ 8/6/2013

Σχ : Οι υποτίθεται βάρβαροι Τούρκοι οπαδοί συνεννοήθηκαν και βαδίζουν κατά του φασισμού του Ερντογάν. Οι αντίστοιχοι οπαδοί των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα ήθελα να ξέρω τι κάνουν ;  Δεκάδες χειρότερα μας έχουν κάνει και αυτοί  τον ύπνο τον βαθύ.Τσιφτετέλληνες….

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *