Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ !

No Comments Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 15-4-2011

Ενδιαφέρον προκάλεσε στην έκθεση το κλιματιζόμενο φέρετρο

Με το κλιματιζόμενο φέρετρο που παρουσιάστηκε στην 2η έκθεση ¨Πόλη και τεχνολογίες¨ στην Αττάλεια τα πτώματα μπορούνε να παραμείνουν επί μήνες χωρίς να χαλάσουν.

Στην έκθεση μετέχουν 700 δήμαρχοι και ανώτατοι αξιωματούχοι, και εντύπωση προκάλεσε στο περίπτερο της εταιρίας Οχήματα Υπηρεσιών Ερτζιές το κλιματιζόμενο φέρετρο. Πιστεύεται πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βάρους 60 κιλών φέρετρο θα υπάρξει από μερικές περιοχές στις οποίες δεν υπάρχουν νεκροθάλαμοι. Ο αρμόδιος της εταιρίας που το βγάζει Αλπέρ Σιπαχί ανέφερε πως με το συγκεκριμένο φέρετρο τα πτώματα αυτών που πεθαίνουν εκτός πόλεων ή από φυσικές καταστροφές μπορούνε να παραμείνουν επί μήνες μέσα σε αυτά και δήλωσε : ¨ Το κλιματιζόμενο φέρετρο μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες σε χωριά και δήμους.

…………………….

Στη χώρα μας έρχονται πολλοί τουρίστες. Κάποιοι εξ αυτών μπορεί να πεθάνουν στη χώρα μας. Είναι ένα προϊόν που διασφαλίζει τη μεταφορά τους στο εξωτερικό όπου θα θαφτούνε ανάλογα με την πίστη τους, χωρίς να παρουσιαστούνε παραμορφώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σπίτια με τη χρήση ρεύματος.

Previous Article

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Next Article

METAΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *