Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ !

No Comments Share:

Έφυγαν πίνακες από το πανεπιστήμιο, όταν λέχθηκε πως ήταν ¨ανήθικοι¨. Δήθεν οι φοιτητές κοιτούσαν τους πίνακες και δεν μπορούσαν να εργαστούν στα μαθήματα τους !

tabl45

Η εφημερίδα Γενί Ακίτ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τους πίνακες αλλά ¨παγώνοντας¨ τους

Μετά από πίεση της εφημερίδας Ακίτ, οι πίνακες που βρισκόταν στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Τσουκούροβας, απομακρύνθηκαν.

Η εφημερίδα Ακίτ σε άρθρο της 6/3 αντιδρώντας στην παρουσία κάποιων πινάκων εκεί , παρέθεσε την άποψη του φοιτητή Α.Κ. ο οποίος υποστήριξε πως ενώ στην βιβλιοθήκη βρίσκονται ανήθικοι γυμνοί πίνακες, λείπουν μια σειρά από συγγραφείς του Ισλάμ και άλλα θρησκευτικά έργα και πρόσθεσε πως ¨Οι κρεμασμένοι στον τοίχο πίνακες κατευθύνουν τους νέους στην ανηθικότητα. Εντύπωση μας κάνει, άραγε την ώρα που εργάζονται εκεί, κάνουν τα μαθήματα τους ή βλέπουν τους πίνακες.¨

Η διεύθυνση της βιβλιοθήκης φαίνεται πως έλαβε υπόψη της τις προειδοποιήσεις της Ακίτ και έτσι η πρυτανεία απομάκρυνε τους πίνακες.

Η διεύθυνση της βιβλιοθήκης υποστήριξε πως η αλλαγή έγινε μετά από εντολή από την πρυτανεία και ότι οι πίνακες είχαν ¨παλιώσει¨.

Haber.sol.org  31/3/2015

Previous Article

ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *