Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο- Γυμνασιάρχης κλώτσησε στο πρόσωπο μαθητή !

0 σχόλια Share:

Γυμνασιάρχης κλώτσησε στο πρόσωπο μαθητή: ¨Αντέδρασα στιγμαία¨

Μήνυση για ¨απλό τραυματισμό¨υποβλήθηκε κατά του Α.Υ. –Γυμνασιάρχη του σχολείου Μάρτυρα Γκιοξέλ Κοτς της Ισπάρτα, καθώς κλώτσησε στο πρόσωπο τον μαθητή της 7ης Α.Ο.  Το περιστατικό καταγράφηκε στιγμή προς στιγμή σε κάμερα ασφαλείας.

Στην αυλή του σχολείου που βρίσκεται στην συνοικία Ισικκέντ της Ισπαρτα, πριν να αρχίσει η άσκηση πυρκαγιάς που οργάνωσε η Πυροσβεστική της πόλης, ο γυμνασιάρχης Α.Υ. κλώτσησε στο πρόσωπο τον μαθητή της 7ης Α.Ο. ο οποίος καθόταν κάτω.

Όταν ο μαθητής πήγε σπίτι του περιέγραψε την κατάσταση στον πατέρα του Ισμαήλ Ο. Αυτός μετέβη στο σχολείο όπου μαζί με την διεύθυνση του σχολείου, παρακολούθησαν τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. Ο πατέρας μετά,πήγε στην εισαγγελία και υπέβαλε μήνυση κατά του γυμνασιάρχη.

Στην κατάθεση του ο Α.Υ. , ανέφερε πως κατά την διάρκεια της άσκησης πυρόσβεσης, σκάφθηκε πως οι μαθιητές θα κινούνταν προς εκεί που υπήρχαν εύφλεκτα υλικά και αντέδρασε στιγμιαία. Πέρσι μετά από περιστατικό που είχε συμβεί, είχε ασκηθεί δίωξη για απλό τραυματισμό κατά του Α.Υ.

https://haber.sol.org.tr/turkiye/okul-muduru-ogrencinin-yuzune-tekme-atti-anlik-tepki-gosterdim-280426

13/2/2020

Previous Article

Σκότωσε με 9 σφαίρες στην μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο του, αλλά δεν το θυμάται…

Next Article

Πούτιν: Όσο είμαι πρόεδρος δεν θα έχουμε «γονέα 1» και «γονέα 2»

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *