Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ….

No Comments Share:

Μήνυση κατά του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, της σουλτάνας Χιουρέμ και του Ρουστέμ Πασά

150220141503438141971_2

Ο 47 ετών Χασάν Κοζ που ζει στην Προύσα, επηρεασμένος από το σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨, υπέβαλε στην εισαγγελία της Προύσας μήνυση για ¨διασπορά μίσους στον κόσμο¨ και για ¨ηθική αυτουργία σε δολοφονία δια πνιγμού¨ κατά του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, της σουλτάνας Χιουρέμ και του Ρουστέμ Πασά. Ο Κοζ ζητά επίσης την διεξαγωγή νεκροψίας στο σώμα του πρίγκηπα Μουσταφά.

Μετά από την δολοφονία στο σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨, του πρίγκηπα Μουσταφά που έγινε με εντολή του πατέρα του του Σουλεϊμάν, ο κάτοικος Προύσας Χασάν Κοζ πήγε στην εισαγγελία Προύσας και υπέβαλε μήνυση κατά Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, της σουλτάνας Χιουρέμ, του Ρουστέμ Πασά, και άλλων πιθανών υπόπτων που ζητά να εντοπιστούν.

…………..

Στην καταγγελία του ως διεύθυνση των υπόπτων αναφέρει ¨Παλάτι Τοπκαπί-Κωνσταντινούπολη¨.

¨Να γίνει νεκροψία¨

Ο Κοζ ζητά την εξεύρεση και την τιμωρία των δολοφόνων του Μουσταφά, την απόδοση τιμής στο πρόσωπο του πρίγκηπα, ενώ στην μήνυση του αναφέρει τα εξής :

¨Ο 10ς ηγεμόνας της Οθωμανικής Δυναστείας ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν στα 1553 έβαλε και έπνιξαν τον πρίγκηπα Μουσταφά Σουλεϊμάνογλου. Το άνοιγμα των σχετικών κρατικών αρχείων, και η κατάθεση μελών της οθωμανικής δυναστείας που είναι εν ζωή, θα καθορίσουν με αδιαμφισβήτητο τρόπο τους δράστες του εγκλήματος. Εάν υπάρξει ανάγκη μπορεί να γίνει και νεκροψία στο πτώμα του πρίγκηπα Μουσταφά Σουλεϊμάνογλου. Είναι φανερό πως εκ των υπόπτων, ο Σουλεϊμάν ο ίδιος έβαλε να τον πνίξουν. Από αρχεία που βρίσκονται σε κρατικά μουσεία φαίνεται πως ο ύποπτος Σουλεϊμάν είχε ομολογήσει πως ήταν ηθικός αυτουργός στην δολοφονία. Ζητώ την τιμωρία του Σουλεϊμάν Οσμάνογλου για την ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρίγκηπα, την εξεύρεση και την τιμωρία των δολοφόνων του πρίγκηπα Μουσταφά Οσμάνογλου, την τιμωρία του ηθικού αυτουργού Σουλεϊμάν με βάση τα άρθρα του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα, και την απόδοση τιμής στον Μουσταφά¨.

DHA 16/2/2014

Previous Article

AΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ…

Next Article

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΚΕΖΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *