Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ¨ΛΙΓΟ¨ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ…

No Comments Share:

¨Θέλησε να καθίσει τους μαθητές σε πλαστικό μπουκάλι¨

Mudur-ogrencileri-pet-siseye-oturttuyormus

Στην Μπεϊλίκοβα του νομού Εσκισεχίρ, αναφέρεται πως ο Γ.Ν. – διευθυντής του ιμάμ χατίπ γυμνασίου 19ης Ιουνίου, θέλησε να τιμωρήσει δύο μαθητές που έκαναν θόρυβο στην τάξη βάζοντας τους να κάτσουν πάνω σε πλαστικό μπουκάλι, ενώ έδειρε άλλους μαθητές χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Με απόφαση του έπαρχου διεξάγεται ΕΔΕ, ενώ μετατέθηκε στο Κέντρο Λαϊκής Εκπαίδευσης.

Το πρώτο περιστατικό στο ιμάμ χατίπ γυμνάσιο της 19ης Ιουνίου, συνέβη στις 10 Μαρτίου. Αναφέρεται πως ο διευθυντής του σχολείο ο Γ.Ν. , πριν αρχίσει το μάθημα έπιασε δύο μαθητές της 6ης που έκαναν θόρυβο και θέλοντας να τους τιμωρήσει, θέλησε να τους βάλει να κάτσουν πάνω σε πλαστικά μπουκάλι. Όταν ο διευθυντής έπιασε από τα χέρια τους μαθητές Μ.Α.Ε. και Φ.Κ. και θέλησε να τους πάει δίπλα στα μπουκάλι, οι μαθητές άρχισαν να κλαίει και να φωνάζουν. Μετά από αυτό ο διευθυντής άφησε τους μαθητές και έφυγε από την αίθουσα.

10 μέρες αργότερα στις 20 Μαρτίου ο ίδιος διευθυντής στην ίδια τάξη, έδειρε με λάστιχο ποτίσματος 13 μαθητές επειδή έκαναν θόρυβο. 6 εκ των μαθητών πήγαν μαζί με τους γονείς τους στην αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του διευθυντή.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
Ο έπαρχος Μπεϊλίκοβας διέταξε ΕΔΕ σε βάρος του διευθυντή του σχολείου. Απομακρύνθηκε από την θέση του και μετατέθηκε στο Κέντρο Λαϊκής Εκπαίδευσης. Ο ίδιος δεν αποδέχεται πως συνέβησαν τα περιστατικά και λέει πως πρόκειται για συκοφαντίες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο Μ.Κ. που είναι ένας από τους γονείς των μαθητών που ο διευθυντής θέλησε να τους καθίσει πάνω στο πλαστικό μπουκάλι δήλωσε :  ¨ Έβαλε στην μέση της τάξης πλαστικό μπουκάλι. Και είπε στα δύο παιδιά πως θα τα βάλει να κάτσουν πάνω στο μπουκάλι.  Το ένα το παιδί ήταν το δικό μου και το άλλο ενός άλλου. Τα ζόρισε να κάτσουν πάνω. Όταν το παιδί άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκε και έφυγε. Και αυτός που το έκανε είναι ο διευθυντής του σχολείου. Υποβάλλαμε μήνυση και πήραμε ιατρική βεβαίωση ξυλοδαρμού. Έχει καταρρεύσει η ψυχολογία του παιδιού. Ήταν ένα παιδί που έφερνε επαίνους και τώρα μετά από αυτά τα περιστατικά λέει πως δεν θέλει να πάει σχολείο.

…………..

DHA  24/3/2015

Previous Article

ΦΙΛΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΣΕΡΑΪ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Next Article

BINTEO ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *