Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΕ…

No Comments Share:

¨Με έδεσε στο τρακτέρ και με έσερνε¨

200620141912020472763_2

Η 27 ετών και μητέρα 2 παιδιών Τ.Ζ., αναφέρεται πως σκότωσε με όπλο τον 33 ετών σύζυγο της Ομέρ Γ. , ο οποίος την έδερνε και τελευταία την κλείδωσε στον στάβλο 4 μέρες χωρίς νερό και τροφή, ενώ τη μέρα του περιστατικού την είχε δείρει με την ζώνη του και την βίασε.

Το περιστατικό συνέβη στο οροπέδιο Αστίμ της πόλης Τσούμρα. Η γυναίκα Τ.Γ. που ήταν παντρεμένη για 11 χρόνια, αφέθηκε για 4 μέρες κλειδωμένη στο στάβλο χωρίς νερό και τροφή, από τον σύζυγο της που συνεχώς την έδερνε.

………………

Είπε στην σύζυγο του να του πάρει ποτά. Όταν αυτή δεν δέχτηκε, ο Ομέρ Γ. νευρίασε και όταν γύρισαν στο σπίτι την έδειρε με την ζώνη του. Μετά ήπιε αλκοόλ και έπειτα θέλησε να έρθει σε επαφή με την σύζυγο του. Όταν αυτή δεν δέχτηκε, αυτός την υποχρέωσε σε επαφή απειλώντας την με το όπλο του. Μετά υπό την επίδραση του αλκοόλ κοιμήθηκε.

Τότε η Τ.Ζ. βρήκε ευκαιρία και τον πυροβόλησε με το όπλο. Ο Ομερ Γ. δέχτηκε 4 σφαίρες και πέθανε επιτόπου. Η Τ.Ζ. μετά το περιστατικό πήγε στο σπίτι του πεθερού της.

…………….

Στην κατάθεση της στην αστυνομία είπε : Με έδερνε συνεχώς δίχως λόγο. Με ξύλα, με κλωτσιές και με μπουνιές. Έπινε συνεχώς. Με κλείδωσε 4 μέρες χωρίς τροφή και νερό στο στάβλο. Για κάποια στιγμή με έβγαλε από εκεί, με έδεσε με σκοινί πίσω από το τρακτέρ και με έσυρε. Παρά το ότι έπεσα κάτω συνέχισε να με σέρνει. Μετά έκατσε απέναντι μου και κάπνισε τσιγάρο.

…………..

DHA 30/6/2014

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ

Next Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ ΜΕ ¨ΩΡΑΙΕΣ¨ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *