Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ…

0 σχόλια Share:

Έδειρε την σύζυγο του και την πέταξε από το αυτοκίνητο

250520141330526732591_2

Στα Άδανα η 26 ετών Μπεσιμέ Σαρί εδάρη μέσα στο αυτοκίνητο από τον σύζυγο της τον Νιχάτ Σαρί, ο οποίος μετά την πέταξε από το αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο που πέρασε την βρήκε λιπόθυμη και μετά τις πρώτες βοήθειες την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο που κινούνταν επί της λεωφόρου Βαχίτ στην συνοικία Γιαματσλί, σταμάτησε όταν οι διασώστες είδαν στην άκρη του δρόμου ξαπλωμένη μια γυναίκα. Οι διασώστες την έβαλαν στο ασθενοφόρο και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της και τους είπε πως ο σύζυγος της την έδειρε και μετά την πέταξε από το αυτοκίνητο. Μετά από τις πρώτες βοήθειες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όταν την κατέβαζαν από την ντροπή της προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της. Στον θάλαμο νοσηλείας της έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, στην οποία ανέφερε πως ¨Ο σύζυγος μου με έδειρε, πήρε την ταυτότητα μου, το πορτοφόλι μου και την τσάντα μου και με πέταξε από το αυτοκίνητο¨.

Η μητέρα δύο παιδιών Μπεσιμέ Σαρί ισχυρίστηκε πως ο σύζυγος της συνεχώς την έδερνε και συνέχισε λέγοντας πως ¨Είχαμε λογομαχήσει, μου είπε πως ήθελε να τα ξαναβρούμε και με πήρε στο αυτοκίνητο. μαζί κάναμε βόλτες, αλλά όταν του είπα πως θέλω να χωρίσουμε εξοργίστηκε και άρχισε να με χτυπάει με γροθιές. Μετά σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και με πέταξε από το αυτοκίνητο¨.

Η Μπεσιμέ Σαρί δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της και πήρε εξιτήριο , ενώ η αστυνομία αναζητεί τον σύζυγο της τον Νιχάτ Σαρί για να τον συλλάβει.

DHA 26/5/2014

Previous Article

ΤΟ ¨ΤΟΥΡΚΟΜΕΤΡΟ¨ ΤΟΥ ΝΤΕΝΤΕ ΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΙΠΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ !

Next Article

EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *