Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ…

No Comments Share:

Πριν καν γίνουν οικογένεια έζησε την βία

Προχτές στο Καντίκιοι της Κωνσταντινούπολης, γαμπρός έδειρε την νύφη πρώτα στο αυτοκίνητο και μετά μπροστά στον χώρο όπου θα γινόταν ο γάμος.

Στον καβγά με κλωτσιές και χαστούκια ενεπλάκησαν και οι οικογένειες και τελικά κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Το γεγονός που συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών στην λεωφόρο Ριχτίμ στην περιοχή Καντίκιοϊ, εξελίχθηκε ως εξής :

¨Η θεία σου μου κόλλησε ψεύτικα κοσμήματα¨

Ο γαμπρός Ι.Ο. και η νύφη Τ.Α. πήραν το δρόμο με το αυτοκίνητο της νύφης για την αίθουσα στην λεωφόρο Ριχτίμ όπου θα γινόταν ο γάμος. Καθοδόν η νύφη είπε στον γαμπρό πως η θεία του της κόλλησε στον αρραβώνα ψεύτικα κοσμήματα. Τότε αυτός της απάντησε ¨Πως μιλάς έτσι για την θεία μου ;¨ και ξέσπασε καβγάς. Ο γαμπρός Ι.Ο. μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του άρχισε να χτυπά την νύφη. Ο γαμπρός Ι.Ο. συνέχισε να χτυπά με μπουνιές την νύφη ακόμη και μπροστά στην αίθουσα όπου θα γινόταν ο γάμος Μάλιστα όταν αποπειράθηκαν να επέμβουν άτομα από την οικογένειας της νύφης, τράβηξε όπλο.

Ο γαμπρός επέμενε να επιτίθεται

Μετά από αυτό, οικογένειες γαμπρού και νύφης συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι οικογένειες άρχισαν να χτυπιούνται με κλωτσιές και χαστούκια την μέση του δρόμου. Στο μεταξύ ο γαμπρός ενώ κάποιοι συγγενείς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αυτός τρύπωσε ανάμεσα τους και συνέχιζε με επιμονή να επιτίθεται στην λιπόθυμη νύφη. Πολίτες που μπήκαν ανάμεσα στους συγγενείς δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον γαμπρό. Ο καβγάς τελείωσε με την επέμβαση αστυνομικών από το Α.Τ. του Ριχτίμ. 10 άτομα συνελήφθησαν και αφού κατέθεσαν αφέθηκαν ελεύθεροι.

 Εφ. Χουριέτ 2/7/2012

Previous Article

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 5/7/2012

Next Article

O ¨ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ¨ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΗ ΑΓΙΑΖΜΑΛΙ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *