Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KOYΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

No Comments Share:

Ξυλοδαρμός δασκάλας από τον διευθυντή του σχολείου

kadinort_ic

Ο διευθυντής του πολυκλαδικού λυκείου της Μπουχαρκέντ-νομού Αϊδινίου Α.Σ. κατηγορείται πως άσκησε φυσική βία κατά της καθηγήτριας Φ.Γ.

Η γυμνάστρια Φ.Γ. όταν πήγε στο γραφείο του διευθυντή να ζητήσει το τραπέζι για επιτραπέζια αντισφαίριση που είχε στείλει η Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας, αρχικά εκδιώχθηκε και ακολούθως σπρώχτηκε. Στην ταραχή που ακολούθησε η καθηγήτρια τραυματίστηκε και πήρε ιατρική αναφορά να μην εργαστεί για 3 μέρες. Η επίθεση του διευθυντή τέθηκε στην εισαγγελία και άρχισε διοικητική και ποινική έρευνα σε βάρος του.

¨Αντανάκλαση φασισμού¨

Ο Σαμπάν Οζντεμίρ- επικεφαλής του τμήματος Αϊδινίου του συνδικάτου Eğitim-İş δήλωσε πως ¨Είμαστε ενάντιοι σε κάθε μορφή βίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Στα τελευταία χρόνια στην χώρα μας βιώνεται ένας βαρύς και χοντροειδής φασισμός. Όλοι από 7 χρονών ως 70 χρονών, στο σπίτι, στον δρόμο, στις πλατείες, στην κηδεία, στο νοσοκομείο, στις δημόσιες υπηρεσίες και γενικά σε κάθε μέρος που μπορεί να πάει το μυαλό σας, όλοι έχουν το μερίδιο τους σε αυτή την καταπιεστική και τυραννική νοοτροπία¨.

Ο Οζντεμίρ αναφέρει πως αυτό είναι που αυξάνει και την βία κατά των δασκάλων, ενώ πρόσθεσε πως ο εν λόγω διευθυντής που άσκησε βία κατά της καθηγήτριας, και παλιότερα είχε ασκήσει πρακτικές διαχωρισμού και είχε εφαρμόσει μεθόδους εκφοβισμού.

Haber.sol.org 5/6/2014

Previous Article

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΚΕΥΗ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Next Article

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *