Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

No Comments Share:

Μαθητής σκότωσε με μαχαίρι καθηγήτρια του !

Μαθητής γυμνασίου στο Καραμπαγλάρ της Σμύρνης μαχαίρωσε και σκότωσε τη καθηγήτρια Επιστήμης-Τεχνολογίας 

ΣΜΥΡΝΗ – Ο 15 ετών μαθητής Χ.Κ. μαχαίρωσε στην κοιλιά και στο ισχίο την 40 ετών καθηγήτρια του Ραμπιγιά Σεβιλάι Ντουρουκάν, όταν λογομάχησε μαζί της, καθώς αυτή τον έστειλε στον διευθυντή όταν άργησε να έρθει στην τάξη. Η Ντουρουκάν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο όπου και πέθανε. Αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα πριν από το περιστατικό είχε ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου πως ο Χ. Κ. την απείλησε με μαχαίρι και είχε ζητηθεί η βοήθεια της αστυνομίας αλλά δεν έγινε δυνατό να αποτραπεί το περιστατικό. Ο μαθητής Χ. Κ. συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο Ναζιρέ Μερζετζί επί της λεωφόρου Εσκιιζμίρ, γύρω στις 09.30. Χτες ο μαθητής Χ.Κ καθώς ήρθε αργά στο σχολείο στάλθηκε από την καθηγήτρια Τεχνολογίας Ντουρουκάν στον διευθυντή. Σήμερα κατά τον ίδιο τρόπο άργησε ο Χ.Κ. και στάλθηκε πάλι στο γραφείο του διευθυντή. Μετά από αυτό ο Χ.Κ. για να μπορέσει να εισέλθει στο μάθημα πήρε χαρτί αδείας, το πέταξε στα μούτρα της και άρχισε να την απειλεί με μαχαίρι.

 Ζητήθηκε βοήθεια από την αστυνομία

Σύμφωνα με αυτά που περιέγραψαν οι άλλοι καθηγητές η Ντουρουάν ενημέρωσε την διοίκηση του σχολείου πως απειλήθηκε με μαχαίρι. Η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί ήρθαν σε ώρα μαθήματος και αφού έμειναν για λίγο αποχώρησαν. Ο Χ.Κ. αφού τέλειωσε το μάθημα και έφυγαν οι αστυνομικοί, πήγε στο σπίτι του που ήταν κοντά, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και αφού φώναξε στην μάνα του ¨Θα μαχαιρώσω και τον εαυτό μου και όλους¨, επέστρεψε ξανά στο σχολείο.

Ο οργισμένος νεαρός αυτή τη φορά μπήκε σε άλλη τάξη όπου βρισκόταν και παρέδιδε μάθημα η Ντουρουκάν και μπροστά στα μάτια των μαθητών την τραυμάτισε βαριά μαχαιρώνοντας την στο ισχίο και στην κοιλιά. Οι μαθητές έπαθαν σοκ και άρχισαν να κραυγάζουν ενώ η καθηγήτρια που κατέρρευσε μέσα στα αίματα μεταφέρθηκε από συναδέλφους της που έτρεξαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μπακί Ουζούν που βρίσκεται δίπλα. Η Ντουρουκάν αμέσως εγχειρίστηκε , αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν έγινε δυνατόν να σωθεί και πέθανε. Μετά από το περιστατικό ο μαθητής εξουδετερώθηκε από τους καθηγητές και παραδόθηκε στην αστυνομία.

…………………

Εφ. Ραντικάλ 26/9/2012

Previous Article

ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *