Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Οι πατεράδες που στέλνουν τις κόρες τους στο πανεπιστήμιο είναι για την κόλαση¨ !

No Comments Share:

Δηλώσεις σκάνδαλο από τον Ιλχάν Σενοτζάκ για τους πατεράδες που στέλνουν τα κορίτσια τους στο πανεπιστήμιο

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ο Ιλχάν Σενοτζάκ- ιδρυτής του Κέντρου Έρευνας Επιστήμης και Διανόησης, όταν δήλωσε πως οι πατεράδες που στέλνουν τα κορίτσια τους στο πανεπιστήμιο “είναι για την κόλαση”.

“Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ”

Όταν κυκλοφόρησαν στα social media το σχετικό βίντεο προβλήθηκαν αντιδράσεις ενώ μία χρήστης έγραψε τα εξής : “Ο διεφθαρμένος χότζας που σωπαίνει όταν στα θρησκευτικά τάγματα βιάζουν όχι μόνο κορίτσια αλλά και αγόρια μικρά, δηλώνει πως “Οι πατεράδες που στέλνουν τα κορίτσια στο πανεπιστήμιο είναι για την κόλαση”. Ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει!”.

 

İhsan Şenocak’tan kız çocuklarını üniversiteye yollayan babalara skandal sözler

Σχ. : Στο βίντεο ο χοτζας μεταξύ άλλων λέει και τα εξής : “Οπως εσύ σώθηκες από τη φωτιά της κόλασης έτσι να σώσεις και το κορίτσι σου. Σε αυτόν τον δρόμο όταν περνάνε τα κορίτσια φορώντας παντελόνια και πηγαίνουν προς τη σχολή, η καρδιά σου δεν σπαράζει ; Αν για ένα κορίτσι 18 χρόνων το οποίο πηγαίνει στο πανεπιστήμιο δεν σπαράζει η καρδιά σου τότε πραγματικά κατά την ημέρα της κρίσεως η κόλαση θα σε τιμωρήσει. Σε τι κατάντια φέραμε το αμανάτι του Αλλάχ. Χάρηκες ε που πέρασε η κόρη σου στο πανεπιστήμιο ; Δήθεν θα γίνει γιατρός θα γίνει μηχανικός θα παίρνει μεγάλους μισθούς… Θα οδηγάει αυτοκίνητο και δεν θα έχει ανάγκη τον σύζυγό της… Το κορίτσι που περπατά με τα στενά παντελόνια ανάμεσα στα βλέμματα των αντρών που την ακολουθούν, την ακολουθούν, βρε κολασμένε !¨

 

Previous Article

Αζέρος στρατιώτης λεηλατεί το ήδη λεηλατημένο μαγαζί Αρμένιου…

Next Article

¨Η Τουρκία δεν διστάζει, δεν φοβάται, δεν τρομάζει¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *