Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0 σχόλια Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 27-5-2011

Η ΤΗΥ άρχισε τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη : πάνε-έλα 164 ευρώ

Οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY), μετά από 10 χρόνια αρχίζουν ξανά τα δρομολόγια Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη.

Τους επισκέπτες του πρώτου αυτού δρομολογίου από το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, τους αποχαιρέτησε με λουλούδια ο Γενικός Διευθυντής των ΤΗΥ Τεμέλ Κοτίλ.Ο Κοτίλ στην ανακοίνωση που έκανε στους δημοσιογράφους υπενθύμισε πως η γραμμή είχε κλείσει πριν από 10 χρόνια για οικονομικούς λόγους και είπε πως ¨οι Έλληνες ταξιδιώτες που αποχαιρετήσαμε μας είπαν ¨καλώς ήρθατε σε αυτή τη γραμμή¨. ¨

 

Ο Κοτίλ ανέφερε πως η γραμμή για την Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο σημείο πτήσης μετά την Αθήνα και πως έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ταξιδιώτες που πετάνε τράνζιτ.

Ο Κοτίλ τόνισε πως οι ΤΗΥ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους ταξιδιώτες τράνζιτ και είπε πως ¨ Πριν να έρθει το 2023 θα κάνουμε την Κωνσταντινούπολη την πιο εύκολα προσβάσιμη πόλη του κόσμου¨.

Όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει κάποια άλλη νέα γραμμή απάντησε : ¨όλος ο κόσμος¨. .

Ο Κοτίλ σχετικά με τον κωδικό ¨ΤΚ 1881¨που δόθηκε στο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη και είναι η ημερομηνία γέννησης του Ατατούρκ ανέφερε πως ¨Ήταν μια δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Τις ΤΗΥ τις ίδρυσε ο Ατατούρκ το 1933. Και εμείς τώρα τον φέρουμε στον ουρανό υπό τη μορφή αστεριού. Η πτήση για Θεσσαλονίκη στην οποία περιλαμβανόταν δημοσιογράφοι και διοικούντες των ΤΗΥ πραγματοποιήθηκε με 105 ταξιδιώτες.

……………

Σχόλιο :Υπάρχει περίπτωση Έλληνας Γενικός Διευθυντής  να σκεφτόταν τέτοιους συμβολισμούς ; Αδύνατο όχι , αλλά λίγο θολό….

Κάτι που δεν έχουμε αντιληφθεί εμείς οι Έλληνες είναι ότι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να πάει μπροστά μια χώρα είναι να υπάρχει αναπτυγμένη μια ελάχιστη φιλοπατρία. Εμείς μείναμε να λέμε την απίστευτη παπαριά του ¨όλοι είμαστε το ίδιο πατριώτες¨ και φτάσαμε στα Ίμια, στους S-300, και στον Οτζαλάν…..

Previous Article

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *