Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ…

0 σχόλια Share:

Εφ. Ραντικάλ 12-6-2011

Αφού ψήφισαν μετά συνελήφθησαν

 1904 άτομα που καταζητούνταν για διάφορα αδικήματα, αφού ψήφισαν στην Κωνσταντινούπολη, μετά συνελήφθησαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- η Αστυνομική Διεύθυνση Κωνσταντινούπολης αναφέρεται ότι για να πραγματοποιήσει αυτές τις ρεκόρ-συλλήψεις είχε προετοιμάσει για 3 μήνες 120 ειδικούς αστυνομικούς. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν και 4 δράστες δολοφονιών.

Ομάδες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άρχισαν εργασία τρεις μήνες πριν τις εκλογές του 2011, ώστε να συλλάβουν τα άτομα που καταζητούνταν από τα δικαστήρια. 120 αστυνομικοί που δούλεψαν στο Τμήμα Εκτέλεσης είχαν εντοπίσει τα σχολεία και τα εκλογικά τμήματα όπου θα ψήφιζαν 15 χιλιάδες άτομα που καταζητούνταν για διάφορα αδικήματα. Σε αυτά τα σχολεία είχαν ληφθεί αστυνομικά μέτρα από νωρίς το πρωί και περίμεναν να έρθουν τα καταζητούμενα άτομα.

Τα άτομα ψήφισαν και κατά την έξοδο τους από το σχολείο συνελήφθησαν. Μεταφέρθηκαν στην αστυνομία και αύριο θα παρουσιαστούνε στο δικαστήριο.

4 ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ

Ανάμεσα στους συλληφθέντες στην επιχείρηση αυτή βρίσκονται και 4 δράστες δολοφονιών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται 332 άτομα για παραβίαση του νόμου για τις επιταγές, 268 για κλοπές, 51 για απάτες, και 41 για εμπόριο ναρκωτικών. Επίσης συνελήφθησαν 10 άτομα για παρενόχληση, 117 άτομα για πρόκληση τραυματισμού και 31 για κατοχή όπλου άνευ αδείας.

Με βάση τα στοιχεία της αστυνομίας οι περισσότεροι συνελήφθησαν στην περιοχή Μπασάκσεχίρ. Εκεί συνελήφθησαν 100 άτομα, στο Κιουτσούκτσεκμετζέ 96 και στην περιοχή Αβτζιλάρ 86 άτομα.

Σχόλιο : Αυτό θα πει κομματόσκυλο ! Να καταζητήσαι για φόνο ή άλλα σοβαρά αδικήματα και να πηγαίνεις να ψηφίσεις με την ταυτότητα σου. Τρέλλα !

 

Previous Article

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Next Article

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΟΝΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *