Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ…

No Comments Share:

 

Ο άνθρωπος που με ξύλο περιμένει στην στέγη τον Άγιο Βασίλη: Θα του πω ¨πίστεψε¨και θα τον ειδοποιήσω

Θέμα ειρωνίας στα σόσιαλ μίντια έγινε ένας άνθρωπος ο οποίος βγήκε στην στέγη του σπιτιού του δηλώνοντας πως περιμένει τον ¨Αγιο Βασίλη¨.

Στο βίντεο που δεν είναι γνωστό που τραβήχθηκε εμφανίζεται άτομο ονόματι Νουσρέτ Οκτάρ που εμφανιζόμενος στην στέγη αρχίζει και περιμένει τον ¨Άγιο Βασίλη¨.

Το βίντεο που έγινε βάϊραλ στα σόσιαλ μίντια, έγινε αντιληπτό πως τραβήχθηκε στις 31/12.

…………………

http://www.diken.com.tr/elinde-sopayla-catida-noel-baba-bekleyen-adam-iman-et-deyip-teblig-yapacagim/

1/1/2017

Σχ: Η μετάφραση του βίντεο ως το χρονικό σημείο 1:16  είναι η εξής :

Με βλέπετε; Εγώ δεν σας βλέπω αλλά εσείς πρώτα ο Θεός με βλέπετε. Βρίσκομαι στην στέγη. Aναρωτιέστε ποιόν περιμένω. Το βράδυ είναι η πρωτοχρονιά. Εμείς περιμένουμε στην στέγη.  Αυτοί δεν έχουν το πατερούλη τους;  Δόξα τω Θεω δεν είναι ο δικός μας, το ποιος είναι ο δικός μας είναι σαφές. Το βράδυ της πρωτοχρονιάς είναι να έρθει ο πατερούλης τους. Αυτόν περιμένουμε. Μην το παρεξηγήσετε βέβαια, όχι για να τον δείρουμε. Έτσι κρατιόμαστε εδώ για να μην πέσουμε. Περιμένουμε και θα ειδοποιήσουμε τον πατερούλη τους. Θα τον ειδοποιήσουμε. Αλλωστε είναι αρκετά παχύς, ο μπατζάς είναι τόσο μικρός, πως γίνεται να περάσει από τόσο μικρό μπατζά ο Άγιο Βασίλης;  Περιμένω τον Άγιο Βασίλη. Εάν τον δώ θα του πω ¨Πίστεψε¨. Άσε τις βόλτες σε στέγες και μπατζάδες. Χιόνια-χειμώνας . Θα αρρωστήσεις, θα κρυολογήσεις και θα ψοφήσεις. Έλα και γίνου πιστός, στον τελευταίο προφήτη στον Μωάμεθ, έλα και πίστεψε στο Κοράνι, πίστεψε στον Θεό μας τον Αλλάχ. Άστα αυτά τα περι γέννησης του Θεού. Άστα αυτά. Θα του πώ έλα και πίστεψε.¨  

Previous Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Next Article

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *