Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Χάραξε με φαλτσέτα το πρόσωπο της Ουκρανής γυναίκας του επειδή ήθελε διαζύγιο…

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  19/1/2021

Στο Κοτζάελι της Τουρκίας, η Ουκρανή Άννα Μπούτιμ,  υπέστη επίθεση με φαλτσέτα από τον Τούρκο άντρα της, από τον οποίον είχε ζητήσει διαζύγιο. Η επίθεση έγινε σε δημόσιο χώρο και στο πρόσωπό της γυναίκας, χαράχτηκαν βαθιές πληγές. Τις σχετικές φωτογραφίες κοινοποίησε η ίδια στα social media.

Το θύμα πριν να συλληφθεί ο δράστης, είχε γράψει στο twitter τα εξής :
“Δέχτηκα επίθεση με φαλτσέτα από τον άντρα που ήθελα να χωρίσω και για τον οποίον ίσχυαν ασφαλιστικά μέτρα απομάκρυνσης. Το πρόσωπό μου θα παραμείνει παραμορφωμένο. Και ακόμη απειλεί να με σκοτώσει. Θεέ μου βοήθα με και προστάτεψε με” Ο άντρας συνελήφθη, ενώ το Twitter λόγω του περιεχομένου των φωτογραφιών ανέστειλε τον λογαριασμό της γυναίκας.

Στο παρακάτω βίντεο το θύμα μιλάει από το νοσοκομείο και λέει μεταξύ άλλων τα εξής :

¨Ήρθε από πίσω τρέχοντας, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου χάραξε το πρόσωπο. Θέλησε να με σκοτώσει αλλά εδώ  (δείχνει τον λαιμό της) δεν μπήκε. Διότι η αδερφή μου τον πήρε και τον συγκράτησε .Αργότερα τον κράτησαν οι σεκιουριτάδες .Δεν θέλω να με πλησιάσει ξανά
Θέλω πολύ να τον κλείσουν μέσα, το θέλω πολύ γιατί φοβάμαι πολύ¨

Previous Article

Ελλάδα και Τουρκία ¨αγοράζουν χρόνο¨ για τους δικούς της λόγους η κάθε μια…

Next Article

Συλλήψεις συνταγματαρχών, αντισυνταγματαρχών, ταγματαρχών, λοχαγών…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Γυναίκες, Κούρδοι, Αρμένιοι. Όσο διαβάζω τα Τουρκικά ανδραγαθήματα τόσο πιο πολύ χαίρομαι που είμαι Έλληνας. Τελικά είναι μεγάλη ξεφτίλα να είναι κανείς Τούρκος (σόρυ, να λέγεται. Τουρκογενείς παίζει να είναι το 15% εκεί μέσα).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *