Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ !

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 1-6-2011

 

 

Ακόμη ένας Ρώσος ξεναγός πέθανε δηλητηριασμένος από αλκοόλ

Η Ζαλιάεβα Αουλιάλιεβα, μία από τους 15 Ρώσους ξεναγούς που δηλητηριάστηκαν από αλκοόλ στα Μούγλα και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Μεσογείου έχασε τη ζωή της.

Από την ίδια ομάδα ξεναγών προχτές είχε πεθάνει η 28χρονη Μαρία Σαλιαπίνα. Προχτές 12 Ρώσοι ξεναγοί μεταφέρθηκαν με υποψία δηλητηρίασης στο Κρατικό νοσοκομείο της Αλικαρνασσού και άρχισε η θεραπεία τους. Αργότερα την νύχτα άλλα 18 άτομα προσήλθαν στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα. Από τα 30 άτομα που είναι σε κρίσιμη κατάσταση τα 15 είναι Ρώσοι ξεναγοί και στάλθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Μεσογείου στην Αττάλεια.

Φόβο προκάλεσε ο δεύτερος θάνατος

7 ξεναγοί μετά την νοσηλεία τους πήραν εξιτήριο, ενώ από τους υπόλοιπους οι Μαρία Σαλιαπίνα και η Ζαλιάεβα Αουλιάλιεβα είχαν μεταφερθεί στην εντατική και οι άλλοι 6 μεταφέρθηκαν για θεραπεία στην Γενική χειρουργική κλινική. Η Μαρία Σαλιαπίνα που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση παρά τις προσπάθειες που έγιναν προχτές έχασε τη ζωή της. Ο αρχίατρος του νοσοκομείου Μεσογείου Δρ. Αμπντουλλάχ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η ρωσικής καταγωγής Ζαλιάεβα Αουλιάλιεβα που είχε προσέλθει 4 μέρες πριν με την υποψία δηλητηρίασης έχασε την ζωή της. Η εταιρία που έφερε τους Ρώσους ξεναγούς στη χώρα, δήλωσε πως μετά τις ασφαλιστικές διατυπώσεις θα στείλει το σώμα της Μαρίας Σαλιαπίνα στην πατρίδα της.

Previous Article

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ

Next Article

KΡITΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *