Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OXI ΣTO KΡΑΓION !

0 σχόλια Share:

Απαγόρευση κόκκινου κραγιόν στις ΤΗΥ

Μετά από την απαγόρευση οινοπνευματωδών ποτών σε κάποιες πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών (ΤΗΥ) , λέγεται πως επιβλήθηκε και απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν.

Στις απαγορεύσεις των Τουρκικών Αερογραμμών προστέθηκε και το κόκκινο κραγιόν. Η διοίκηση των ΤΗΥ μετά από την απαγόρευση των ¨κατακόκκινων και πλατινέ μαλλιών¨ για το πλήρωμα καμπίνας, ετοιμάζεται να επιβάλει και μέτρα κατά της χρήσης κόκκινου κραγιόν.

Σύμφωνα με το άρθρο του Οζτζάν Γιασάρ από την εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η διοίκηση των ΤΗΥ πήρε αυτή την απόφαση ¨μετά από αντιδράσεις επιβατών¨ και αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στον ¨Κανονισμό ενδυμασίας πληρώματος καμπίνας¨.

Πέρσι με αλλαγές που έγιναν στον συγκεκριμένο κανονισμό στις 12 Ιουλίου, είχε απαγορευτεί το επιδεικτικό και λαμπερό μακιγιάζ, και τα κατακόκκινα και πλατινέ χρώματος μαλλιά.

Με την τελευταία ρύθμιση στον κανονισμό επέρχεται απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν στο πλήρωμα καμπίνας. Με την απαγόρευση του κόκκινου κραγιόν, επιδιώκεται η χρήση πιο παστέλ χρωμάτων, ενώ ακόμη και για τα μαλλιά αναφέρεται πως ο κότσος δεν θα γίνεται στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά πίσω. Μετά από την ανακοίνωση για την μεταρρύθμιση στον κανονισμό ενδυμασίας που θα σταλεί και στις αεροσυνοδούς, το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή.

 Εφ. Ραντικάλ 29/4/2013

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *