Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 31-8-2011

Ρεζιλίκι πεντάστερων διακοπών

Πήγαν διακοπές σε ξενοδοχείο πεντάστερο. Βρέθηκαν αντιμέτωποι με δωμάτιο ακατάστατο και χωρίς τρεχούμενο νερό, βρώμικη πισίνα και άθλια φαγητά. Και όταν δεν τους επέστρεψαν τα χρήματα τους πήγαν στην αστυνομία !

Στην πόλη Μίλας του Μπόντρουμ τουρίστες που είχαν κλείσει δωμάτια μέσω τουριστικών πρακτόρων και ίντερνετ σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για να περάσουν τις διακοπές του Μπαιραμιού, μάλωσαν με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω, καθώς λένε πως βρήκαν δωμάτια που δεν είχαν καθαριστεί, άσχημα φαγητά, βρώμικη πισίνα και δωμάτια χωρίς τρεχούμενο νερό. Καθώς δεν τους αποδόθηκαν τα χρήματα, προσέφυγαν στην στρατοχωροφυλακή όπου ισχυριζόμενοι πως τους πρόσβαλαν υπέβαλαν μήνυση.

Μεγάλος αριθμός τουριστών που είχανε κάνει κρατήσεις μήνες πριν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο χωριό Μπογάζιτσί της πόλης Μιλάς και είχαν πληρώσει από 700-1500 λίρες, έφτασαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου την περασμένη Δευτέρα. Βλέποντας εκεί τα δωμάτια να είναι τόσο βρώμικα που δεν μπορούσες να κάτσεις, και τα φαγητά να μην μπορείς να τα φας, ζήτησαν από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου την βελτίωση των συνθηκών, τον καθαρισμό των δωματίων, τα φαγητά να είναι σε επίπεδο ξενοδοχείου 5 αστέρων, και να επέλθει η υγιεινή στον χώρο. Με βάση αυτά που λένε ακολούθησε λογομαχία με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Κάποιοι παραθεριστές ζήτησαν τα χρήματα τους και όταν δεν τους αποδόθηκαν, πήγαν στην εισαγγελία του Μιλάς και υπέβαλαν μήνυση. Στο κείμενο μάλιστα που παραδόθηκε στην στρατοχωροφυλακή κι την εισαγγελία υπάρχουν οι υπογραφές πολλών. Έτσι σχηματίσθηκε ένα κομβόι αυτοκινήτων καθώς καθοδόν για την στρατοχωροφυλακή του Γκιουλούκ μπροστά προηγούνταν όχημα της στρατοχωροφυλακής και από πίσω πολλά αυτοκίνητα .

 

………….

Ο δικηγόρος Γιασάρ Αράς από την Σμύρνη που είχε έρθει και αυτός για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, συγκέντρωσε τις υπογραφές και υπέβαλε την μήνυση. Μιλώντας σχετικά ανέφερε τα εξής : ¨200 άτομα που είχαν κάνει κρατήσεις μέσω τουριστικών εταιριών ή μέσω διαδικτύου όταν έφτασαν με τα οχήματα τους έπαθαν σοκ. Εγώ που ήρθα μαζί με την οικογένεια μου έχοντας πληρώσει 1200 λίρες, βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις δεν είναι όπως περιγράφονταν στο διαδίκτυο και καμία από τις περιγραφόμενες υπηρεσίες δεν παρέχονται. Στο ξενοδοχείο γίναμε ράκη, αρμόδιο δεν βρήκαμε, όταν ζητήσαμε τα λεφτά μας πίσω μας πρόσβαλαν, προσπαθούμε να κάνουμε ντους με νερό που φέρνουν με βυτία, οι πετσέτες δεν αλλάζονται, φαγητό δεν υπάρχει, η ξαπλώστρα και τα αναψυκτικά στην παραλία χρεώνονται, ενώ πολλές τουαλέτες και ντουζιέρες είναι χαλασμένες…..¨

………………….

 

Previous Article

AKOMA ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ !

Next Article

¨ΠΡΟΔΟΣΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *