Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ¨

0 σχόλια Share:

Πατέρας που έμαθε πως οι κόρες του είχαν φίλους, έβαλε φωτιά στο σπίτι

 Στην Σαμψούντα πατέρας που έμαθε πως οι κόρες του είχαν φίλους έριξε βενζίνη στο σπίτι και προσπάθησε να το κάψει. Ο 51 ετών Χ.Τ. συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το DHA ο Χ.Τ. πατέρας 4 κοριτσιών και ενός αγοριού, την ώρα που καθόταν στο καφενείο, έμαθε από φίλο και γείτονα του πως οι κόρες του, Γ.Τ (23), η Ν.Τ. (20) η Χ.Τ (18) και η Ν.Τ (17) έχουν αγαπητικούς. Μόλις το άκουσε οργίστηκε και πηγαίνοντας σπίτι είπε στις κόρες του : ¨Με ποιους είστε φίλες εσείς ; Με ρεζιλέψατε. Θα σας σκοτώσω¨ και έλεγξε τις κλήσεις στα κινητά τους καθώς και τα μηνύματα που είχαν στείλει. Στο μεταξύ απείλησε την σύζυγο του Ν.Τ. που πήγε να επέμβει.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, έριξε γύρω από τα σπίτι ένα μπιτόνι βενζίνη που είχε και προσπάθησε να του βάλει φωτιά. Αλλά οι κόρες του και η γυναίκα του μετά βίας τον εμπόδισαν. Στο μεταξύ η κόρη του η Γ.Τ. πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Σύντομα μονάδες της στρατοχωροφυλακής Ιλκαντίμ κατέφθασαν και αφού ηρέμησαν τον πατέρα, τον συνέλαβαν. Στην κατάθεση του ο Χ.Τ είπε : ¨Εγώ θέλησα να μάθω με ποιούς έχουν σχέση τα κορίτσια μου. Και τις ρώτησα ¨Με ποιόν τραβιέστε ;¨. Όταν όμως μου είπαν πως δεν είναι υποχρεωμένες να μου πούνε, οργίστηκα ακόμη περισσότερο.¨

……………..

Haber.sol.org. 13/3/2013

Previous Article

ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Next Article

ΒΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *