Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΑΣΕΜΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

No Comments Share:

Ισχυρισμός για ξυλοδαρμό σε λύκειο ιμάμ-χατίπ λόγω ¨άσεμνης γυναικείας εικόνας¨

fft64_mf1807895

Ο 15 ετών Ι.Β μαθητής του λυκείου Tekirdağ Anadolu-ιμάμ χατίπ υπέβαλλε μήνυση ισχυριζόμενος πως όταν κόλλησε στο μηχανάκι του στην θέση της πινακίδας ζωγραφιά γυναίκας, ο διευθυντής του σχολείου Ερχάν Β. τον έδειρε διότι την έκρινε ως άσεμνη. Ο διευθυντής απορρίπτει την κατηγορία.

Τεκίρνταγ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα. Ο μαθητής Ι.Β. ήρθε με το μηχανάκι του στο σχολείο και πάρκαρε στην αυλή. Εκεί κόλλησε στην θέση της πινακίδας την ζωγραφιά μιας γυναίκας με δύο δάκρυα στα μάτια, ζωγραφιά που είχε γίνει με μολύβι και του την είχε δώσει ένας φίλος του. Όταν ο μαθητής θέλησε να γυρίσει στην αυλή του σχολείου με το μηχανάκι, επενέβη ο διευθυντής Ερχάν Β. Αναφέρεται πως ο καβγάς ξέσπασε όταν ο διευθυντής θέλησε να πάρει την ζωγραφιά που ήταν κολλημένη στην πινακίδα και να την πετάξει στα σκουπίδια, και ο μαθητής δεν θέλησε να του τη δώσει.

Ο μαθητής ισχυρίζεται πως κατά τον καβγά ο διευθυντής του επιτέθηκε, του έσφιξε τον λαιμό και το χέρι και τον έσπρωξε, ενώ αργότερα μαθητής και γονέας πήραν πρώτα ιατρική βεβαίωση από το νοσοκομείο και μετά υπέβαλλαν μήνυση.

……………

Όταν μετά την μήνυση κλήθηκε στο τμήμα ο διευθυντής Ερχάν Β. , απέρριψε τις κατηγορίες και είπε τα εξής : ¨Όταν ο μαθητής μας πάρκαρε το μηχανάκι του στην αυλή μας είδα την ζωγραφιά πορνό που είχε κολλήσει στην πινακίδα της μοτοσικλέτας και αμέσως επενέβην. Του είπα κατά πρόσωπο πως αυτό που έκανε δεν συνάδει με την ηθική, πολύ περισσότερο δε σε ένα τέτοιο σχολείο. Με επιμονή μου ζήτησε πίσω το χαρτί, και εγώ δεν του το έδωσα………. Δε τον έδειρα και δεν τον χαστούκισα. Πιστεύω πως έκανα το καθήκον μου ως δάσκαλος

………….

Εφ. Ραντικάλ 26/11/2013

Previous Article

8 ΣΤΑ 10 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΡΕΥΜΑ !

Next Article

ΣYΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *