Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ REDHACK

No Comments Share:

Oι RedHAck δημοσίευσαν στοιχεία μελών της ΜΙΤ- συνδρομητών σε τηλεφωνικές εταιρίες

fft81_mf1952129

 

Oι RedHAck μπήκαν στα συστήματα κάποιων τηλεπικοινωνιακών εταιριών, βρήκαν πληροφορίες και έγγραφα συνδρομητών τους και τα δημοσίευσαν. Μεταξύ αυτών που δημοσίευσαν βρίσκονται στοιχεία σχετικά με συνδρομητές που εργάζονται σε υπουργεία, αστυνομία και ΜΙΤ.

Στην ανακοίνωση που έκαναν οι RedHAck αναφέρουν πως οι εν λόγω εταιρίες δεν μπόρεσαν να προστατέψουν τις πληροφορίες και τα έγγραφα τους και προσθέτουν ¨Εάν εμείς με τις περιορισμένες δυνατότητες μας μπορούμε και παίρνουμε αυτές τις πληροφορίες φανταστείτε ποιοι άλλοι ακόμη μπορούν να πάρουν αυτά τα συστήματα όπου υπάρχουν πληροφορίες και έγγραφα για πάνω από το 90% της χώρας¨.

Οι RedHack ανακοίνωσαν πως έκαναν αυτή τη δράση για να δείξουν πως ¨Κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί και ότι κανένα σύστημα δεν θα είναι 100% προστατευμένο¨.

Οι RedHack δημοσίευσαν πληροφορίες σχετικά με υπουργεία-ΜΙΤ-αστυνομία χωρίς όμως να δημοσιεύσουν προσωπικές πληροφορίες (σχ.μεταφρ : εννοεί πως δεν δημοσίευσαν τα ονοματεπώνυμα).

Στην διεύθυνση

http://justpaste.it/eam6

Εφ. Ραντικάλ 4/2/2014

Σχ : Κατά σειρά οι στήλες περιγράφουν : Κωδικός συνδρομητής/ταχύτητα σύνδεσης, πακέτο σύνδεσης, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, μέιλ, διεύθυνση στην οποία πάει ο λογαριασμός, και η περιοχή όπου βρίσκεται το υποκατάστημα που έγινε η σύνδεση.

 

Previous Article

ΜΑΧΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…

Next Article

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *