Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

17ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

No Comments Share:

Έτσι χτυπήθηκε ο μαθητής Λυκείου : ¨Ένα άτομο τον έπιασε κι ο αστυνομικός τον στόχευσε και τον χτύπησε¨

pol-gezi1_0

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην Sol τις στιγμές κατά τις οποίες ο μαθητής λυκείου Μουσταφά Αλή Τομπούλ τραυματίστηκε βαριά από δακρυγόνο που πέταξε στο Ταξίμ αστυνομικός.

H αυτόπτης μάρτυρας Τουγτσέ Τ. ανέφερε πως ¨Την ώρα που ο Τομπούλ έτρεχε σε πλαϊνό δρόμο, ένα άτομο τον έπιασε, και εκείνη την ώρα ο αστυνομικός τον στόχευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι¨.

Ο 17 ετών μαθητής λυκείου Μουσταφά Αλή Τομπούλ που είχε έρθει από την Σμύρνη στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές, τραυματίστηκε βαριά, από κάψουλα δακρυγόνου που έριξε αστυνομικός.

H αυτόπτης μάρτυρας Τουγτσέ Τ. περιέγραψε στην Sol τις στιγμές φρίκης.

………………

Τα λόγια από το στόμα της αναφέρουν : Κατεβήκαμε από την Ιστικλάλ στην αρχή της λεωφόρου Ταρλάμπασι, ο Μουσταφά Αλή μαζί με την προπορευόμενη ομάδα πέρασε σε πλαϊνό δρόμο ενώ εμείς ακολουθούσαμε. Την ώρα που περνούσαν εκεί τον έπιασε ένα άτομο και δεν τον άφηνε να φύγει. Ακριβώς εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός στόχευσε και του έριξε την κάψουλα αερίου. Ο Μουσταφά Αλή Τομπούλ μόλις χτυπήθηκε κατέρρευσε. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά συγκεντρώθηκαν πάνω του. Και εγώ έτρεξα αμέσως και είδα ότι είχε αρχίσει να τρέμει.

Παντού είχε αίμα…Δεν αντιδρούσε στην ομιλία μας και είχε χάσεις τις αισθήσεις του. Οι περίοικοι βρήκαν ένα ταξί αλλά ο ταξιτζής δεν ήθελε να τον πάρει. Όταν ο κόσμος αντέδρασε υποχρεώθηκε να τον πάρει. Όταν τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο μάθαμε πως είχε εγκεφαλική αιμορραγία και ότι η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Τον πήραν αμέσως στο χειρουργείο και δύο ώρες τώρα είναι εκεί¨.

………….

Haber.sol.org. 9/7/2013

Previous Article

ΝΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Τ.Ε.Δ.

Next Article

Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *