Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

No Comments Share:

 Eφ. Μπιργκιούν 1-2-2011

Θα κάνουν τα παιδιά ¨χαφιέδες¨ !

Αποκαλύφθηκε πως στα πλαίσια του σχεδίου ¨Ασφαλές Σχολείο¨ της υπουργού Παιδείας Νιμέτ Τσουμπουκτσού, η αστυνομία παρά την περί του αντιθέτου ανακοίνωση διοικούντων του σχολείου, εξουσιοδότησε μαθητές ως καταδότες. 

Η υπουργός Παιδείας αντέδρασε στον χαρακτηρισμό του σχεδίου αυτού– που είχε υπογραφεί το 2007 μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών- ως ¨Περίοδο καταδοτών στα σχολεία¨, και στην τελευταία της ανακοίνωση όπου διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας Ακσάμ της 8-12-2010 που είχε τίτλο ¨Οι κρυφοί πράκτορες του υπουργείου Παιδείας¨, κάνει λόγο για ανάγκη ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ διοίκησης και αστυνομίας. Όμως έγγραφα που έχουν έρθει σε εμάς εμφανίζουν ακόμα και παιδιά να έχουν εξουσιοδοτηθεί ως καταδότες. 

Καθήκον εκπροσώπησης της αστυνομίας στον μαθητή

Έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας αναφέρει πως οι μαθητές που έχουν εξουσιοδοτηθεί ως αστυνομικοί στο σχολείο τους, θα εκπροσωπούνε την αστυνομία και θα τους δοθεί κάρτα ταυτότητας ¨Παιδιού-Εκπροσώπου της αστυνομίας στο σχολείο¨.
Στο εν λόγω έγγραφο ο αντινομάρχης Τουρκέρ Τσαγατάϊ δίνει οδηγίες στην Διεύθυνση Παιδείας εξ ονόματος της αστυνομικής διεύθυνσης του Ιγδιρ, για τον καθορισμό των ¨Παιδιών εκπροσώπων της αστυνομίας στο σχολείο¨. Στο δε έγγραφο που έστειλε η Διεύθυνση Παιδείας στα σχολεία, ζητείται αφού καθοριστούνε από δύο μαθητές για να εκπροσωπούνε το σχολείο τους, να σταλούνε τα στοιχεία της ταυτότητας τους μαζί με τις φωτογραφίες τους.

………………………………..

Previous Article

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *