Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σημαντική αύξηση κρουσμάτων στην Κωνσταντινούπολη

No Comments Share:

Mεγάλες επαρχίες της Τουρκίας παρουσιάζουν μεγαλύτερη αύξηση στις περιπτώσεις COVID-19 κατά τις τελευταίες 72 ώρες

Αρκετές από τις μεγαλύτερες επαρχίες της Τουρκίας έχουν καταγράψει την ταχύτερη αύξηση στις καθημερινές μολύνσεις COVID-19 τις τελευταίες τρεις ημέρες, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά την Κυριακή.

«Οι επαρχίες όπου ο μέσος αριθμός περιπτώσεων έχει αυξηθεί περισσότερο τις τελευταίες 3 ημέρες είναι: Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Γκαζιαντέπ, Μάρντιν, Κόνια, Προύσα, Ντιγιαρμπακίρ», δήλωσε ο υπουργός στην καθημερινή του ενημέρωση στο Twitter.

Τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Υγείας έδειξαν 1.148 πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 46.414 τεστ που πραγματοποιήθηκαν από το Σάββατο το απόγευμα. Οι νέες περιπτώσεις αυξάνουν τον συνολικό αριθμό σε 205.758.

«Ο αριθμός των ασθενών εντατικής θεραπείας έχει μια ανοδική πορεία μετά από νέες περιπτώσεις», δήλωσε ο Κοτζά .

Τα στοιχεία την Κυριακή αποκάλυψαν συνολικά 1.127 ασθενείς σε εντατική περίθαλψη, σχεδόν διπλάσιος από τον αριθμό που καταγράφηκε την 1η Ιουνίου, όταν η κυβέρνηση μείωσε τα μέτρα πρόληψης του ιού κορονοϊού για διαφορετικές πτυχές της τουρκικής κοινωνίας παρά τις προειδοποιήσεις ιατρών εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών.

«Εάν εφαρμόζετε τον κανόνα κοινωνικής απόστασης ξανά και ξανά, θα έχετε πολύ ξεκούραση στις διακοπές», είπε ο Κοτζά σε ξεχωριστό tweet.

Οι επίσημοι θάνατοι της Τουρκίας αυξήθηκαν κατά 19 σε 5.225 τις τελευταίες 24 ώρες. Πάνω από 1.180 ασθενείς έχουν αναρρώσει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αναρρώσεων στη χώρα σε 180.680.

Ahval  6/7/2020

Previous Article

Τούρκος υφυπουργός εξωτερικών : «Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες»

Next Article

Βίντεο με Τούρκο ιμάμη: ¨Σκοτώστε όλους τους Κούρδους αντάρτες, μην δέχεστε τραυματίες¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *