Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έντρομοι Σύροι εγκαταλείπουν την Άγκυρα…

2 Comments Share:

…………….

Σύροι των οποίων τα σπίτια και τα μαγαζια δέχθηκαν επιθέσεις ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την περιοχή. Οι μετανάστες που οι περισσότεροι είναι υπό καθεστώς προσωρινής προστασίας, έγινε γνωστό πως το πρωί συνοδεία αστυνομικών εκκένωσαν τα σπίτια τους. Σύροι που υποχρεώθηκαν να βγουν από τα σπίτια τους μεταφέρθηκαν σε εστίες και αθλητικά κέντρα.

Πολλοί μετανάστες μόνοι τους εγκατέλειψαν την περιοχή. Ο μετανάστης από τη Συρία Μ.Ρ. που δεν ήθελε να γραφτεί το όνομα του, δήλωσε πως “Είμαστε υπό καθεστώς προσωρινής προστασίας, αλλά προστασία δεν υπάρχει. Ζητάμε βοήθεια. Χτες το βράδυ έγινε καταστροφή. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. ”

…….

Σε πολλά σημεία της συνοικίας υπάρχουν αστυνομικοί, ενώ σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις, εντύπωση προκαλεί πως αναρτήθηκαν τουρκικές σημαίες. Ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σε επιχειρήσεις μεταναστών, σε όλες αναρτήθηκε τουρκική σημαία.

…..

ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ

Αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή ανέφεραν ότι οι ομάδες υπό την ηγεσία Γκρίζων Λύκων, δύο μέρες γυρνούσαν στην περιοχή. Κάτοικος ο οποίος Δεν θέλησε να δώσει το όνομα του δήλωσε χθες στην επίθεση που έγινε δεν μετείχαν μόνο κάτοικοι της περιοχής. Στους δρόμους είδαμε οχήματα με διάφορες πινακίδες. Πιστεύουμε πως ήρθαν και από γύρω περιοχές Ενώ η αστυνομία δεν έλαβε επαρκή αποτρεπτικά μέτρα”.

………..

https://artigercek.com/haberler/ankara-da-saldiriya-ugrayan-suriyeliler-mahalleyi-terk-ediyor

12/8/2021

Previous Article

Το δάγκωμα του πίτμπουλ στον αστυνομικό έγινε λέει με ¨παιχνιδιάρικη διάθεση¨ !!!

Next Article

¨Είμαστε οι πιο γρήγοροι στον κόσμο στην παρέμβαση κατά των πυρκαγιών¨ !!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Οι ισλαμοφασιστες tourkoi ηταν, ειναι και θα ειναι βαρβαροι !! Δεν υπαρχει σωτηρια για αυτα τα σκουλικια της γης !!

  2. Έε παιδιά! Θυμηθείτε ότι οι Αρμένιοι κι οι Έλληνες έσφαξαν τους αθώους Τούρκους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *