Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ;….

0 σχόλια Share:

Απήγαγαν τον μηχανικό και του έκοψαν το σεξουαλικό του όργανο

penis

Ο 60 ετών πολιτικός μηχανικός Σελαχαττίν Κ. βρέθηκε χτες τραυματισμένος σε απόσταση 15 χλμ από την Σιίρτ. Αναζητούνται οι δράστες οι οποίοι έκοψαν τα αυτιά και το σεξουαλικό όργανο του Σελαχαττίν Κ. Σήμερα στην πόλη Βαν ένα νέο κορίτσι με την βοήθεια συγγενών και φίλων της απήγαγε τον άντρα με τον οποίον ήταν λογοδοσμένη και ο οποίος είχε μετανιώσει για το θέμα του γάμου, και αφού τον βασάνισαν του έκοψαν το σεξουαλικό όργανο.

Νωρίτερα είχε συμβεί το περιστατικό με τον Σελαχαττίν Κ.-πολιτικό μηχανικό δομικών έργων του δήμου Σίιρτ, τον οποίο κάποιοι τον απήγαγαν και αφού έκοψαν τα αυτιά του και το σεξουαλικό όργανο του, τον παράτησαν στον δρόμο προς Ερούχ. Ο Σελαχαττίν Κ. κάλεσε την στρατοχωροφυλακή με το 156 και κατήγγειλε το γεγονός.

Η στρατοχωροφυλακή βρήκε τον Σελαχαττίν Κ. εκεί όπου τους είχε πει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τα τεμάχια από τα αυτιά και το όργανο του και ευθύς εγχειρίστηκε. Μετά από 4ωρη εγχείρηση τα αυτιά και το όργανο του επανσυνδέθηκαν επιτυχώς. Η υγεία του Σελαχαττίν Κ. που είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών φέρεται να είναι καλή, ενώ έρευνα άρχισε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Εφ. Χουριέτ 14/8/2013

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΕΣ

Next Article

ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *