Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήλωση : “Τουλάχιστον 80 ως 90 οι νεκροί από την έκρηξη” !

No Comments Share:

O Τσελίκ που έχασε τη σύζυγό του στην έκρηξη που συνέβη στην Σακάρια λέει πως “Κοροϊδεύουν τον κόσμο υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί”.

Ο Σαλίχ Τσελίκ πού έχασε τη σύζυγό του από την έκρηξη στην Σαμάρια, play πως για όσο ήταν ο ίδιος στο νοσοκομείο είχαν έρθει πολλά πτώματα και ότι υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί.

Στο Χεντεκ της Σαμαριάς, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 άτομα, 3 ακόμη αναζητούνται και 114 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που συνέβη στη βιομηχανία πυροτεχνημάτων, ενώ οι θανόντες ξεπροβοδίζονται στο τελευταίο τους ταξίδι.
Ο Σαλίχ Τσελίκ μετά από την ανεύρεση της σορού της συζύγου του Χαβά Τσελίκ πού εργαζόταν στην βιομηχανία πυροτεχνημάτων, στην οικία συλλυπητηρίων ανέφερε πως ο αριθμός των νεκρών δεν είναι όσοι λέγονται.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Φιρατ Φιστίκ της Medyascope, δήλωσε:” Κοροϊδεύουν τον κόσμο, κάνουν μία επιχείρηση για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Λένε πως σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα. Μα μόνο εγώ όταν ήμουν στο νοσοκομείο ήρθαν πολλά πτώματα. Υπάρχουν τουλάχιστον 80 έως 90 νεκροί. Πρόκειται για μία αυτή τη βιομηχανία σε λίγους μήνες θα την ανοίξουν πάλι με άλλο όνομα. Όσο και να μιλάμε εμείς, η ίδια ιστορία συμβαίνει.”.

https://ilerihaber.org/icerik/sakaryadaki-patlamaya-iliskin-3-kisi-hakkinda-gozalti-karari-114787.html

4/7/2020

Σχ. : Ο άνθρωπος μόλις έχει θάψει τη γυναίκα του. Φυσικά και λέει αλήθεια. Η Τουρκία ως ολοκληρωτικό καθεστώς δεν θέλει να δείχνει αδυναμίες. Για αυτό και υποβαθμίζει τις απώλειες της πάντα. Είτε αυτές γίνονται στον πόλεμο, είτε γίνονται από μία φυσική καταστροφή, είτε από τον Covid,  είτε από ένα ενδεχομένως σαμποτάζ όπως συνέβη εδώ. Διότι οι πολλές απώλειες δεν συνάδουν με το αφήγημα περί ¨ισχυρής Τουρκίας¨ που θέλει να περάσει σε όλο τον κόσμο…

Να σημειώσουμε πως η έκρηξη ακούστηκε σε απόσταση 25 χλμ και ότι στην αρχή ο νομάρχης είχε δηλώσει πως δεν μπορούσαν να επέμβουν καθώς οι εκρήξεις συνεχιζόταν. Να λάβουμε υπόψη πως η έκρηξη συνέβη σε ώρα εργασίας και ότι υπήρχαν μέσα 150 ως 200 εργάτες. Τα βίντεο δείχνουν την σφοδρότητα της έκρηξης. 

Το 2ο βίντεο δείχνει πλάνα καταστροφής από το εργοστάσιο…

Τι 4 νεκροί λένε οι απατεώνες…

Μήπως είναι 104 ;

https://www.youtube.com/watch?v=ElVRPSGlcc4

 

 

Previous Article

Ερντογάν: ¨Δεν ξέρω άλλο έθνος που να μπορεί να ανταγωνιστεί την Τουρκία στον τουρισμό¨

Next Article

Συγκέντρωση χρημάτων από τον ψευδομουφτή Ξάνθης για κουρμπάνια

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *