Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δημοσίευση ¨ειδήσεων¨ έναντι χρημάτων…

0 σχόλια Share:

Αποκαλύφθηκε ¨τιμοκατάλογος¨ από ιστοσελίδες που δημοσιεύουν ειδήσεις έναντι χρημάτων

Η ιστοσελίδα Journo δημοσίευσε τον ¨τιμοκατάλογο¨ μιας εταιρίας συμβούλων & δημοσίων σχέσεων (με κρυφό το όνομα της) η οποία βάζει να δημοσιεύουν ειδήσεις διάφορες ιστοσελίδες (μεταξύ των οποίων και μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων) με τιμές που αρχίζουν από 50 λίρες και φτάνουν ως τις 4.500 λίρες. Στον κατάλογο υπάρχουν γνωστές εφημερίδες, πρακτορεία ειδήσεων και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όπως οι DHA, İHA, Star, Akşam και Haberler.com gibi . Κάποιες από αυτές τις ιστοσελίδες δημοσίευσαν διάψευση.

Σύμφωνα με την είδηση από την @JournoComTr  κάποιες εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται υπό την επωνυμία συμβούλων και δημοσίων σχέσεων με μέιλ που έστειλαν σε ¨δυνητικούς πελάτες¨,  δίνουν εγγύηση πως εντός δύο ημερών θα δημοσιευτεί το επιθυμητό περιεχόμενο σε πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Ο όρος που θέτουν είναι το περιεχόμενο της είδησης ¨να είναι μόνο σχετικά με την εταιρία του πελάτη¨. Δεν δέχονται άρθρα που στρέφονται εναντίον άλλων. Στο διαφημιστικό μέιλ που στάλθηκε αναφέρονται τα εξής : ¨…μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ειδήσεις σας σε περισσότερες από 900 ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και πύλες διαφόρων τομέων. Το περιεχόμενο που θα ετοιμάσετε, εντός δύο εργάσιμων ημερών, μπορούμε να το δημοσιεύσουμε σε 900 ιστοσελίδες. Για να προστεθεί απευθείας το κείμενο σας και για εγγυημένες λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.  Αν θέλετε να προσθέσετε τις ειδήσεις σας μέσα σε πρακτορεία ειδήσεων και σε μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και να φτάσετε σε εκατομμύρια άτομα, δοκιμάστε τις υπηρεσίες ειδήσεων online.:

…………

Την πιο υψηλή τιμή στον τιμοκατάλογο έχει το DHA με 4.500 λίρες και ακολουθεί το Mynet με 4.200. Οι εφημερίδες Star και Αksam ζητάνε 4.200 λίρες.

Οι ιστοσελίδες T24 και shiftdelete.net διέψευσαν πως περιλαμβάνονται σε αυτή την λίστα.

………..

http://www.diken.com.tr/para-karsiligi-haber-yaptirilan-sitelerin-fiyat-tarifesi-ortaya-cikti/

22/7/2019

Previous Article

Πρόταση νόμου στην βουλή για ¨Ημέρα Σαδίκ Αχμέτ¨…

Next Article

Ρουκέτες με οσμή προβοκάτσιας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *