Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΑΣΙΜΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΒΕΖΕ

0 σχόλια Share:

Εφ. Μιλλιέτ 3-6-2011

 

Επί ένα χρόνο δεν ολοκληρώθηκε η έρευνα  για την δολοφονία του επισκόπου

Ένας χρόνος πέρασε από την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο καθολικός επίσκοπος Λουίτζι Παντοβέζε και ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η ανάκριση.

Στα πλαίσια της έρευνας η ιατροδικαστική υπηρεσία αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Μουράτ Αλτούν-οδηγός του Παντοβέζε που συνελήφθη ¨ανθρωποκτονία από πρόθεση¨ έχει σώας τας φρένας.

………..

¨Στοιχεία δεν συγκεντρώνονται¨

Ο Ερτζάν Ερίς-στενός φίλος του Παντοβέζε αναφέρει ότι παρά το ότι πέρασε ένας χρόνος από το περιστατικό, η υπόθεση ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας και λέει : ¨ Αυτό που χρησιμοποιούσε ο Αλτούν ήταν ένα απλό αντικαταθλιπτικό. Οι άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα λένε μήπως σε όποιον βλέπουν ¨Εγώ χρησιμοποιώ αντικαταθλιπτικό¨ ; Όμως ο κατηγορούμενος το διακήρυττε αυτό στον περίγυρο του¨

Ο Ερίς αναφέρει ότι λίγο πριν την δολοφονία είχε συναντήσει τον Παντοβέζε . Λέει πως « ¨ήταν λίγο ανήσυχος. Τον ρώτησα τι είχε. Απάντησε λέγοντας ¨Η Τουρκία πάντα προβλήματα, πάντα προβλήματα¨ και έφυγε. Ήταν ένας άνθρωπος που εργαζόταν για τον διαθρησκευτικό διάλογο. Πιστεύω πως τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση δεν συγκεντρώθηκαν με σωστό τρόπο».

Previous Article

ΠΥΡΑΥΛΟΣ STAND OFF ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

1400% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *