Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

No Comments Share:

Eφ. Μπιργκιούν 15-7-2011

Η υπεράσπιση για το δικαίωμα μετάβασης αρχίζει από 5 χρόνια

Δύο νέοι που συνελήφθησαν στις 2 Φεβρουαρίου στην συνοικία Εγκέ της Άγκυρας ενώ διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στα εισιτήρια, αντιμετωπίζουν τώρα ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

…………..

Οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών στην Άγκυρα είχαν κάνει επί 50 μέρες διάφορες διαμαρτυρίες έναντι στην απόφαση του δημάρχου Μελίχ Γκιοκτσέκ να αυξήσει τις τιμές στα αστικά. Στις 14 Φεβρουαρίου οι Σιλά Ουζουνπινάρ και Ζουλκούφ Λατσίν σύρθηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Η Εισαγγελία της Άγκυρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος τους ζητώντας την τιμωρία τους. Ο εισαγγελέας σε εφαρμογή άρθρων του νόμου ζήτησε να τιμωρηθούνε σε ποινή από 6 μήνες έως 5 χρόνια.

Το σχετικό κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής : ¨ Κατά την ημέρα του περιστατικού η Σιλά ευρισκόμενη στην στάση της συνοικίας Εγκέ, επί της λεωφόρου Ζιγιά Γκεκάλπ, κρατώντας μεγάφωνο στα χέρια της καλούσε τον κόσμο που ανέβαινε στα λεωφορεία να μην χτυπά την κάρτα του και να μην ταξιδεύει με τα παλιά λεωφορεία. Μέρος των ατόμων το εφάρμοσαν αυτό και ανέβηκαν χωρίς να χτυπήσουν την κάρτα

……………….

 

 

Previous Article

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Next Article

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΔΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *