Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ…

0 σχόλια Share:

Oι νέοι εξερευνητές ξεκινούν απο Ανδριανούπολη !

image

Το πρώτο ταξίδι του σχεδίου Τραίνο Νέων Εξερευνητών που πραγματοποιείται από το υπουργείο Νεότητας και Αθλητισμού και αποσκοπεί στην μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής γνωριμία των νέων με τις ιστορικές αξίες και τις φυσικές ομορφιές των περιοχών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα αρχίσει σήμερα από την Αδριανούπολη.

……..
Το σχέδιο μέσω του οποίου το υπουργείο στοχεύει στην τόνωση της ιστορικής συνείδησης των νέων, περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν περιβάλλον αλληλογνωριμίας μεταξύ των νέων, ενώ με διαγωνισμούς που θα γίνουν θα εξωθηθουν οι νέοι στο διάβασμα. Το σχεδιο περιλαμβάνει 9 χώρες και θα μετάσχουν νέοι ηλικίας από 19 έως 25 ετών.

Το πρώτο τραίνο θα ξεκινήσει από Ανδριανούπολη. Το πρώτο στάδιο του σχεδίου αυτού θα γίνει στο διάστημα από 22/8 έως 3/9 . Οι πρώτοι ταξιδιώτες του Τραίνου Νέων Εξερευνητών θα είναι άντρες. Οι 118 άντρες ταξιδιώτες θα ξεπροβοδηθούν στις 22/8/2014 από τον σιδηροδρομικό σταθμό Ανδριανούπολης. Το δεύτερο στάδιο του Τραίνου Νέων Εξερευνητών θα αρχίσει σις 5/9 και θα ολοκληρωθεί στις 17/9. Το δεύτερο αυτό στάδιο στο οποίο θα μετάσχουν 118 νέες κοπέλες θα αρχίσει και θα τελειώσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ανδριανούπολης.

Από την Ρουμανία στην Ουγγαρία και από την Αυστρία στην Ελλάδα….

Το Τραίνο των Νέων Εξερευνητών που θα παει τους νέους σε 9 χώρες που περιλαμβάνονται στην οθωμανική περιοχή, περιλαβάνει επισκέψεις στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, στην Βιέννη της Αυστρίας, στο Ζάγρεμπ της Κροατίας, στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, στο Βελιγράδι της Σερβίας, στα Σκόπια της FYROM, στην Πρίστινα του Κοσσόβου και στην Θεσσαλονίκη της Ελλάδας.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 22/8/2014

Previous Article

ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ….

Next Article

OΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *