Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ !

No Comments Share:

Νετγκαζέτε 5-2-2011

Ένοπλη σκοπιά στη βρύση

Χωρικοί της περιοχής Μπάτμαν έβαλαν ένοπλο στη βρύση για να εκφοβίσουν τις γυναίκες που κάθε μέρα καβγάδιζαν για το νερό της βρύσης.

Χωρικοί που κατοικούνε στον οικισμό Ντανατζί του χωριού Κάσουστου, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που έχουν με το νερό, από μια πηγή που βρίσκεται 500 μέτρα μακριά σε μια κορυφή. Όταν οι γυναίκες που περιμένουν για ώρες με τα μπιτόνια να πάρουν νερό άρχισαν να καβγαδίζουν, οι χωρικοί τοποθέτησαν στην βρύση έναν ένοπλο άντρα. Οι χωρικοί ανέφεραν πως τοποθέτησαν τον ένοπλο για να μην καβγαδίζουν οι γυναίκες και είπαν : ¨ Κάθε μέρα οι γυναίκες περιμένουν επί ώρες στην βρύση. Χαλάει η ψυχολογία τους και πιάνονται στους καβγάδες. Ως λύση για τους καβγάδες των γυναικών, τοποθετήσαμε ένοπλο άντρα με σκοπό τον εκφοβισμό¨.

Ο Μ. Σιρίν Ερτάς που φυλούσε σκοπιά στην βρύση ανέφερε πως καθώς στο χωριό δεν υπάρχει νερό, το εξασφαλίζουν από αυτή τη βρύση και πρόσθεσε : ¨ Στο χωριό υπάρχουν 500 βόδια και το νερό δεν φτάνει. Ερχόμαστε συνεχώς με το τουφέκι. Εδώ για να μην έχουμε καβγάδες, γεμίζουν τα μπιτόνια με τη σειρά. Κάθε μέρα κάποια άτομα κατρακυλάνε από την κλίση. Το τουφέκι το φέρω, προς εκφοβισμό των γυναικών, για να μην καβγαδίζουν.

Previous Article

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Next Article

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *