Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

111 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

0 σχόλια Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 3-5-2011

111 μέρες έμειναν για τον θάνατο του διαδικτύου

Με βάση την αναφορά Διαδικτυακής Ελευθερίας που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, οι κακοί βαθμοί της Τουρκίας ανέβηκαν από τους 42 στους 4 πόντους . Από την 22η Αυγούστου θα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μαζί με Κίνα, Ιράν και Κούβα. Διότι πλεόν οι χρήστες θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούνε ένα από τα τέσσερα φίλτρα που έχει καθορίσει το ΒΤΚ. Το να ξεπεραστούνε τα φίλτρα θα θεωρείται αδίκημα. Το περιοδικό Penguen με χιουμοριστικό τρόπο χρόνια πριν είχε βγει με εξώφυλλο που έγραφε ¨Διεύθυνση Μηχανής Αναζήτησης¨.

Με το σύστημα που θα τεθεί σε λειτουργία από τις 22 Αυγούστου από το ΒΤΚ, ο χρήστης θα εισέρχεται στο διαδίκτυο επιλέγοντας ένα από τα φίλτρα : Οικογενειακό, παιδικό, εσωτερικό και στάνταρ. Η υπέρβαση η προσπάθεια υπέρβασης των φίλτρων θα θεωρείται αδίκημα, ενώ οι παροχείς θα είναι υπεύθυνοι για την παρεμπόδιση της υπέρβασης των φίλτρων. Σε άλλη περίπτωση θα τους επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα. …………….

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν την περίοδο που είχε απαγορευτεί το YouTube είχε δηλώσει πως «Εγώ μπαίνω, βρείτε κι εσείς τον τρόπο και μπείτε» , Δηλαδή ενώ το YouTube ήταν κλειστό έμπαινε μέσω του DNS. Όμως με την νέα πρακτική των φίλτρων δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο YouTube.

…………………………..

Σχόλιο : Μαζί με Κίνα, Κούβα και Ιράν…….Μπρρρρρρρρ !

Previous Article

ΜΠΟΥΡΧΑΝΕΤΙΝ ΧΑΚΓΚΙΟΥΝΤΕΡ

Next Article

"Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *