Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 8-3-2011

To στέλεχος της ΜΙΤ παρακολουθούσε ακόμη και την οικογένεια του διευθυντή της ΜΙΤ

Ο Κοζίνογλου για τον οποίο έχει βγει ένταλμα σύλληψης, φέρεται να έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον διευθυντή της ΜΙΤ Φιντάν και την οικογένεια του, τις οποίες τις έστειλε στον ιδιοκτήτη του Oda TV Σονέρ Γιαλτσίν.

Ο Κασίφ Κοζίνογλου για τον οποίο έχει βγει εντολή σύλληψης από το 10ο Κακουργιοδικείο στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον, και ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό παρά την εντολή ¨γύρνα πίσω¨ από την διεύθυνση της ΜΙΤ, φέρεται να έχει φακελώσει τον διευθυντή της ΜΙΤ Φιντάν και την οικογένεια του. Αναφέρεται πως κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του Κοζίνογλου, βρέθηκαν έγγραφα σχετικά με την οικογένεια του Φιντάν και στον αδερφό του Μουσταφά Φιντάν. Στα έγγραφα αυτά που έχουν ετοιμαστεί από τον Κοζίνογλου, καταγράφονται οι συναντήσεις της οικογένειας του Φιντάν καθώς και λεπτομέρειες όπως οι διευθύνσεις των σπιτιών τους. Στα φωτογραφίες που κατασχέθηκαν φέρεται να βρέθηκαν και φωτογραφίες του Φιντάν.

Στενή παρακολούθηση στο σπίτι του Γκιουλέν

Επίσης ανακοινώθηκε πως κατά τις έρευνες που έγιναν, κατασχέθηκε αναφορά που είχε ετοιμάσει ο Κοζίνογλου με πληροφορίες σχετικά με τα δύο άτομα που κατοικούνε μαζί με τον Φετουλλάχ Γκιουλέν στην Πενσυλβάνια, σχετικά με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους στην Τουρκία, ακόμα και σχετικά με τις επαφές τους.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στο γραφείο του δημοσιογράφου Σονέρ Γιαλτσίν, φέρεται να έχει βρεθεί ο σχετικός φάκελος με την ονομασία ¨Πενσυλβάνια¨ στον οποίον υπάρχουν αναφορές και για κάποιους υψηλά ιστάμενους.

Παρακολουθούσαν τον Φιντάν και την οικογένεια του

Καταγράφηκε πως όλες τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει ο Κοζίνογλου σχετικά με τον Διευθυντή της ΜΙΤ Φιντάν, τις είχε περιλάβει σε μια αναφορά και τις είχε στείλει στον Σονέρ Γιαλτσίν.

………………………….

Previous Article

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Next Article

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *