Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σίριαλ ¨Υπηρεσία¨- Ο Έλληνας αστυνομικός κατηγορεί τους καλούς μουσουλμάνους που δεν άλλαξαν τα ονόματα τους…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  3/5/2021

Σας παραθέτουμε μερικές ακόμη παρατηρήσεις για το σίριαλ ¨Υπηρεσία¨ που αναφέρεται στην δράση της ΜΙΤ και συγκεκριμένα  στο ένατο επεισόδιο

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο δύο πράκτορες της ΜΙΤ μεταφέρουν έναν Παλαιστίνιο ηγέτη από την Ιταλία προς την Άγκυρα. Το λίαρ τζετ με το οποίο τον μεταφέρουν, κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κοζάνης. Εκεί πριν να προσγειωθούν hackers από τα κεντρικά της ΜΙΤ τους βγάζουν πλαστά διαβατήρια με τα οποία ξεγελάνε και τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Κοζάνης.

Στο 47:12 είναι το πλάνο από την Κοζάνη με ΜΕΑ…

Στο 48:29 στελέχη της ΕΥΠ αναζητούν στο ξενοδοχείο τον επικεφαλής πράκτορα της ΜΙΤ (Ακούγονται ελληνικά)

Στο 49:16 οι Έλληνες πράκτορες μπαίνουν στο ασανσέρ και αμέσως προλαβαίνει και μπαίνει και ο ΜΙΤατζής . Στο 49:34 όταν ένας εξ αυτών των υποψιάζεται και βλέπει τη φωτογραφία του στο κινητό του αυτός ειρωνικά του λέει : ¨Ναι εγώ είμαι¨ και μετά τους δέρνει και τους 3 !!!

Στο 1:01:32 διακρίνεται ο πρόεδρος της ΜΙΤ μπροστά σε μία τεράστια οθόνη που έχει το σήμα της ΜΙΤ και ακολούθως εμφανίζεται χάρτης της ανατολικής Μακεδονίας μέχρι το 1:01:40

Στο 1:08:15 ο κακός Έλληνας  (φυσικά) επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του χωριού κοινοποιεί στους μουσουλμάνους κατοίκους πώς κλείνει το σχολείο τους και τους λέει τα εξής : ¨Σας είπαμε να αλλάξετε τα ονόματά σας αλλά δεν τα αλλάξατε¨…. και ακολούθως δίνει εντολή στους αστυνομικούς να σφραγίσουν το σχολείο ! 

Με λίγα λόγια το μήνυμα προς τον Τούρκο τηλεθεατή είναι το εξής :

Η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με κακούς αστυνομικούς που καταπιέζουν εκφοβίζουν και τρομοκρατούν τους μουσουλμάνους. Τα στελέχη της ΜΙΤ είναι έξυπνα με εξελιγμένο εξοπλισμό, πατριώτες και με μεγάλη προσοχή στο να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή στις επιχειρήσεις τους….

 

Previous Article

¨Η νόμιμη παρουσία μας στην Λιβύη παρέχει εκπαίδευση και συμβουλές¨

Next Article

¨Χαμένες Εκκλησίες¨ της περιοχής Ντιγιαρμπακίρ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *